KORONA U PČINJSKOM OKRUGU: Još 11 novozaraženih, svi iz Vranja
Foto: Kurir.rs/T.S.

poslednji podaci

KORONA U PČINJSKOM OKRUGU: Još 11 novozaraženih, svi iz Vranja

Srbija -

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 56 pregleda, 12 kontrolnih i 44 prva. Urađeno je 45 laboratorijskih analiza, 5 PCR i 50 antigenskih testova. Od toga 11 je pozitivno na korona virus.

U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 35 pacijenata. Novih prijema nije bilo. Svi hospitalizovani pacijenti su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, na kiseoničkoj potpori je njih 26. Sa bolničkog lečenja otpuštena su 2 pacijenta. Za pacijente u kovid bolnicama slobodne su 123 postelje.

U Pčinjskom okrugu prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirana je 131 osoba. Analize su pokazale da je 11 lica zaraženo koronavirusom. Svi novooboleli su iz Vranja. U ostalim opštinama okruga nisu zabeleženi novi slučajevi zaražavanja koronavirusom.

U Dečjoj kovid ambulanti obavljena 33 pregleda. Na Pedijatriji Opšte bolnice 24 kovid pregleda, bez transporta, saopšteno je iz ZC Vranje.

Od početka imunizacije zaključno sa jučerašnjim danom u Vranju je dato ukupno 114.929 doza svih vakcina, saopšteno je iz Zdravstvenog centra u Vranju.

Od početka imunizacije protiv sezonskog gripa na glavnom vakcinalnom punktu ZC Vranje date su ukupno 2.003 doze vakcina.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track