BARBERI ZGRADA I DALJE JE HIT U VRANJU, A TEK ŠTA JE INVESTITOR SADA SAGRADIO: Izašao iz zatvora, pa nikla i "pokajnica"!
Foto: Youtube Printscreen

neimarsko čudo

BARBERI ZGRADA I DALJE JE HIT U VRANJU, A TEK ŠTA JE INVESTITOR SADA SAGRADIO: Izašao iz zatvora, pa nikla i "pokajnica"!

Srbija -

Čuvena "Barberi" zgrada u centru Vranja godinama je prava atrakcija kako za Vranjance, tako i za one koji u taj grad svrate. Ne može da bude neprimećena jer prepoznatljiva šara popularnog brenda prosto - "vrišti" preko cele fasade u Karađorđevoj ulici!

Crkva
foto: Privatna Arhiva

I priča o neobičnom moleraju koja godinama kruži gradom na jugu Srbije je prilično zanimljiva - navodno, investitor koji je sređivao fasadu to je učinio kako bi fascinirao svoju tadašnju ljubavnicu, čiji je Barberi omiljeni brend. Prema tvrdnjama majstora, izvesni Boban Stojiljković Đura, koji je nedavno i izašao iz zatvora, a kojem je suđeno i u okviru grupe koja je sarađivala sa Darkom Šarićem, posle "barberi" zgrade, sagradio je na izlazu iz grada, odmah pored benzinske pumpe čiji je suvlasnik, crkvu, što bi Vranjanci u šali rekli - pokajnicu.

Ova crkva, inače, još nije potpuno završena, zasad je gotova samo fasada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track