VRANJSKI SOCIJALISTI ODRŽALI SEDNICE: Razmatrana aktuelna politička situacija u državi i Vranju
Foto: Kurir.rs/T.S.

pripreme

VRANJSKI SOCIJALISTI ODRŽALI SEDNICE: Razmatrana aktuelna politička situacija u državi i Vranju

Srbija -

VRANJE - Vranjski socijalisti održali su sednice Izvršnog i Gradskog odbora u okviru priprema za učešće na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima.

Razmatrana aktuelna politička situacija u Republici i gradu, način rada i funkcionisanja SPS u Vranju u narednom periodu i utvrđen predlog kandidata za narodne poslanike iz redova vranjskih socijalista koji je upućen Glavnom odboru SPS, saopšteno je iz Gradskog odbora SPS .

"Gradska organizacija Socijalističke partije Srbije u Vranju je, u okviru priprema za učešće na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima, održala u nedelju, 06.februara 2022.godine, sednice svojih organa – Izvršnog i Gradskog odbora.

Na sednicama je razmatrana aktuelna politička situacija u Republici i gradu, način rada i funkcionisanja SPS u Vranju u narednom periodu, kao i druga pitanja iz svakodnevnog života i rada partije.

Vranje, Socijalisti
foto: Kurir.rs/T.S.

U skladu sa definisanim principima i procedurom utvrđen je i predlog kandidata za narodne poslanike iz redova vranjskih socijalista koji je upućen Glavnom odboru SPS. Nakon potvrđivanja liste od strane Glavnog odbora SPS, kandidati će biti predstavljeni javnosti i biračima.

Radi se o članovima SPS koji imaju lični i profesionalni integritet i dosledno se zalažu za ideje socijalne pravde, solidarnosti i ravnopravnosti, po kojima je SPS prepoznatljiva u svom višedecenijskom radu i postojanju na političkoj sceni Srbije", stoji u saopštenju Gradskog odbora SPS Vranje.

Kurir.rs/T.S./Arhivske fotografije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track