HUMANITARNI BAZAR: Vranjanci se ujedinili da pomognu malom Vukanu (1) kako bi što pre otišao na lečenje!
Foto: T.S.

Za malog Vukana

HUMANITARNI BAZAR: Vranjanci se ujedinili da pomognu malom Vukanu (1) kako bi što pre otišao na lečenje!

Srbija -

U Vranju je na gradskom šetalištu udruženje „Roditeljstvo plus“ organizovalo humanitarni bazar kako bi prikupili novac za lečenje malog Vukana Stoiljkovića iz ovog grada.

Vukan ima samo osam meseci, boluje od spinalne mišićne atrofije i potreban mu je najskuplji lek na svetu. Vranjanci su se ujedinili kako bi mu pomogli. Podršku malom sugrađaninu pružili su ugostitelji, trgovci, razna udruženja, škole, predškolska ustanova, mnoge organizacije, vokalni solisti i folklorni ansambli. Svi oni dali su svoj doprinos kako bi prikupili što više novčanih sredstava.

Vukan, humanitarni bazar
foto: T.S.

Prikupljeno je preko 650 hiljada dinara, ali to nije dovoljno. Planirano je danas još jedno okupljanje u organizaciji vranjskog ogranka Saveza književnika u otadžbini i rasejanju.

U 19 sati, pored redovnih aktivnosti, biće održana i humanitarna prodaja knjiga njihovih članova. Humanitarni bazar biće nastavljen, u subotu. Svi koji žele da pomognu u lečenju malog Vukana to mogu učiniti i SMS porukom. Potrebno je samo na broj 3030 ukucati 1239. Cena poruke je 200 dinara. Da mali Vukan što pre ode na lečenje!

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track