TRI UDESA NAPRAVILA KOLAPS: Ogromne kolone paralisale vozače na putu ka Čačku (VIDEO)
Foto: RINA

TRI UDESA NAPRAVILA KOLAPS: Ogromne kolone paralisale vozače na putu ka Čačku (VIDEO)

Srbija -

Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja tokom prvomajskih praznika, u popodnevnih časova na putnom pravcu od Požege ka Čačku, u mestu Jelen Do, dogodila se po drugi put u samo tri dana saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

"Kolone su ogromne, sa razdaljini od samo jednog kilometra imaju tri udesa. Audi i škoda poprečili put na punoj liniji, i blokirali saobraćaj kod krečane. Vozači su nestrpljivi i žele što pre da stignu do svog odredišta i to je uzrok svih nezgoda da putevima. Molim Boga da samo nema ljudskih žrtava. Neverovatne su gužve iz pravca Zlatibora i Užica, veće od pet kilometara", kazao je za RINU, Budimir Džekulić koji je za Čačak krenuo iz Nove Varoši.

00:10

Kolona zbog sudara na putu Čačak Požega

Pre samo tri dana, kada su počeli prvomajski praznici, na istom mestu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila, i na svu sreću brzom reakciom Hitne pomoći spašen ljudski život.

Zabeležene su ogromne kolone automobila na alternativnom pravcu preko lučanskog sela Markovica, vozači koji su hteli da izbegnu gužve kroz Ovčar banju, nažalost dočekalo ih je isto.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja