SKRATI TU JEZIČINU, NIKO TE NEĆE OŽENITI Tviterašica iz Srbije ovim rečima napravila lom! Babe rađale u koprivama a ti bi epidural
Foto: Printscreen/Twitter

ovakvim rečenicama žene kod nas Najčešće časte muževi, ali i ulica

SKRATI TU JEZIČINU, NIKO TE NEĆE OŽENITI Tviterašica iz Srbije ovim rečima napravila lom! Babe rađale u koprivama a ti bi epidural

Srbija -

BEOGRAD - Neobičan post jedne tviterašice iz Srbije izazvao je veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži posle niza tvitova koje je objavila a koji sadrže uobičajene etikete koje se redovno već decenijama prilepljuju našim ženama.

Najčešće ih ovako časte roditelji i muževi, ali neretko i poznanici pa i drugarice što samo svedoči da smo daleko od ženske solidarnosti.

Evo njene objave u celosti...

Rodi decu. Zašto nisi rodila decu? Rodila si samo jedno. Rodila si petoro. Kako si mogla da ostaneš trudna?

Navlačiš frajera na bebu. Abortiraj. Ne smeš da abortiraš, to je ubistvo. Plače ti dete. Bolesno ti je dete. Dete ti je dobilo keca. Samo radiš, nikakva si majka. Samo sediš kod kuće, nikakva si žena. Ohladio se ručak. Gde su mi čarape? Nisi oprala sudove. Sama si kriva. Ne vrišti, čuće te komšiluk. Kravo histerična. Glupačo. Neobrazovana si. Praviš se pametna. Misliš da si najpametnija???

Sama si kriva. Samo hoćeš pare, dobićeš ku**c od alimentacije. Našla si drugog. Znao sam da si ku**a. Rodila si mu dete, šta će sad naše dete, jadno ono. Šta ljudi o tebi pričaju Umrećeš sama, niko te neće gledati kad ostariš. Sramotiš porodicu. Jadna tvoja deca sa takvom majkom", samo su neke od etiketa kojih se dosetila da objavi.

Na njen niz, nadovezala se još jedna tviterašica...

"Kako misliš razvodiš se? Deca će da vam propadnu. Džabe ti karijera kad nemaš decu. Skrati tu jezičinu. Niko te neće oženiti. Mnogo se ti praviš pametna. Babe rađale u koprivama a ti hoćeš epidural. Kućni poslovi su tvoja obaveza. Žensko si. Ispeglaj bratu pantalone.", napisala je ona.

žena, omalovažavanje žena, Tviter, Kaktus
foto: Twitter Printscreen

Da li ste i vi doživele ovako nešto? Svoje utiske možete ostaviti u komentarima

Kurir.rs/Tviter

Bonus video:

03:01

Voždovčanka iz dragečevskog sela pokrenula sopstvenu proizvodnju pita i kolača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track