09:39

MILICU VERENIK OSTAVIO MESEC DANA PRE SVADBE JER JE IMALA 135 KILA! Onda je proradio INAT: Sad ima 70 manje i izgleda NEVEROVATNO

fenomenalno

MILICU VERENIK OSTAVIO MESEC DANA PRE SVADBE JER JE IMALA 135 KILA! Onda je proradio INAT: Sad ima 70 manje i izgleda NEVEROVATNO

Društvo -

Milicu Đukanović verenik je ostavio mesec dana pred svadbu, što je bio okidač da devojka, koja je tada imala čak 130 kilograma za samo godinu dana dođe do svoje idealne kilaže od 65 kilograma.

- Sve je krenulo od toga da me je verenik ostavio mesec dana pred svadbu i tada se desio okidač u mojoj glavi i sve je krenulo - kaže Milica Đukanović.

Meseci zdrave ishrane, treninga i tretmana bili su dovoljni da dostigne kilažu od 65 kilograma.

Milica Đukanović
foto: Kurir televizija

- Angažovala sam lekare, trenere, sve živo da stignem do svog cilja. Pokušavam da objasnim da meni motiv nije bio verenik, već je on bio okidač. Ja sam smršala zbog sebe, zbog svog zdravlja i svog izgleda - kaže Milica.

- Kada sam bila nesrećna i tužna, kada se desi svađa, kad on ode ja sam išla za hranom i lečila tu svoju tugu. Nisam mogla da ga ostavim, nisam bila doboljno psihički jaka da učinim taj korak. Sad vidim da je dobro to što se desilo

- Pekara, slatkiši, mogla sam da pojedem 3 šnicle, hleba, krompira. Brza hrana, hamburgeri, pice, slatkiši - kaže Milica.

I njena prijateljica Ljiljana Matić u više navrata je pokušala da joj skrene pažnju na to da ima problem.

Milica Đukanović
foto: Kurir televizija

- Od svih Micinih prijatelja ja sam bila jedina koja je pokušala da joj skrene pažnju. Nije to samo stvar estetike, već su to i ozbiljni zdravstveni problemi. Strada srce, kosti... Podržavam Milicu sada u svemu jer skreće pažnju mladima da se bore - kaže Ljiljana.

Milica nije išla na otklanjenje viškova kože zahvaljujući tretmanima na koje je krenula na vreme.

- Obim donjeg stomaka mi je bio 130 centimetara. Nakon devet meseci sam izgubila poprilično, kada sam se opet merila imala sam oko 70 cm - kaže Milica.

Treninge nije propuštala.

- Zahvaljujući njoj uspeli smo da dođemo do ovog cilja - rekao je trener.

Milica je istakla da joj ishrana nije padala mnogo teško, ali treninzi su joj bili ubitačni.

Milica Đukanović
foto: Kurir televizija

- Mislila sam da neću moći više, ali me obuzme bes, setim se svega i nastavim. U glavi mi je samo bilo da ne odustanem od svog cilja. Sada bih još sto puta mogla da smršam ovih sedamdeset kila. Sada mi je mnogo teže da održim kilažu. Sebi ne dozovoljavam da imam gušt i da se vratim na staru kilažu - kaže Milica.

- Cilj mi je da kroz moju priču pomognem drugima. Svi kažu kao skupi su ti tretmani, skupi su treninzi, ali je skupo biti i debeo. To što ćeš potrošiti 2.000, 3.000 na hranu, skupljaj pare, odrekni se cigareta. Danas ne mora ništa da bude problem - laže Milica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track