NAJMISTERIOZNIJE MESTO U SRBIJI: Da li ovde zaista postoji lekovito magnetno zračenje? VERUJE SE DA SE OVDE DOGAĐAJU ČUDA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

SVE VIŠE POSETILACA

NAJMISTERIOZNIJE MESTO U SRBIJI: Da li ovde zaista postoji lekovito magnetno zračenje? VERUJE SE DA SE OVDE DOGAĐAJU ČUDA (VIDEO)

Srbija -

Sofijini izvori ili Sofijini krugovi, nalaze se na Fruškoj gori, u blizini raskrsnice Partizanskog puta i puta Ležimir-Sviloš. Nisu uređeni jer niko nije imao "sluha".

Otkrila ih je Sofija Milanović, po čijoj tvrdnji ova mesta poseduju lekovita magnetna polja čime povoljno utiču na centralni nervni sistem i lečenje raznih bolesti. Jedino što treba da se uradi je se da uđete u jedan od krugova, zatvore oči na 20 minuta i prepusti se „uticaju zračenja”.

Sofijini krugovi, Sofijini izvori
foto: Printscreen/Youtube

Iako je mesto posećeno preko cele godine, ne postoji nijedan egzaktan dokaz koji bi potvrdio lekovitost Sofinijih izvora.

Na ovom lokalitetu, izvoru pozitivnog energetskog zračenja koje vertikalno izvire iz zemlje, sada više nemamo samo jedan, već imamo čitavih PET različitih energetskih izvora:

Izvori Stvaraoca Izvori Svete Trojice Izvori Svetog Nikole Izvori Sv. Jovana Krstitelja Sofijini Izvori

Sofijini krugovi, Sofijini izvori
foto: Printscreen/Youtube

Svi su obeleženi sa pet povećih drvenih krstova u šumi i još jednim pored samog asfaltnog puta. Sva energetska mesta su dobro označena drvenim tablama sa natpisima i povezana pešačkim stazama kroz šumu.

- Poznanstvo sa Dušanom iz Sremske Mitrovice omogućilo mi je da obogatimo ovo mesto sa energijama sa velikih mesta moći. Spojili smo ga sa energijama iz Aja Sofije, Ruske crkve u Rimu, egipatskim piramidama - kaže Sofija Milanović.

Svaki put ovi izvori su dobijali nova svetleća tela, pa ih danas ima 140.

- U Aja Sofiji smo dobili informaciju da treba da se zovu Sofijini izvori, pa otuda i njihov naziv - priča Sofija. U martu 2011. godine Sofijini izvori postaju mesto moći. Otvorena su sva tri polja: mir, svetlost i polje stvaraoca i spojeni su sa mlečnim putem.

Kako su Sofijini izvori jačali dobijali su razne duhovne energetske strukture koje se ne vide golim okom.

Sofijini krugovi, Sofijini izvori
foto: Printscreen/Youtube

Na Sofijinim izvorima su se dogodila razna čudesna ozdravljenja ljudi, pa i ustajanje iz invalidskih kolica. Kada ste u molitvi na Sofijinim izvorima ispred vas dolaze duhovne strukture koje vam pomažu.

Od 2011. godine ljudi se u većem broju skupljaju na tom mestu i u znak zahvalnosti kače male ikone svetaca na drvo unutar polja. Neki od pojmova koji se vezuju za ovo mesto su sveci, crkve, egipatske piramide, moć, svetlost, tako da sve upućuje na misticizam.

Sofijini krugovi, Sofijini izvori
foto: Printscreen/Youtube

Kako kažu, nekim ljudima je pomoglo, a na vama je da proverite da li je to placebo efekat ili zaista postoji neko dejstvo, mada mi nismo našli nijedan egzaktan dokaz koji govori o njegovom postojanju.

(Kurir.rs/Lepote Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track