SNAŽNO NEVREME ZA SAMO 10 MINUTA NAPRAVILO HAOS! Delovi Niša pretvoreni u jezera DUBINA VODE I POLA METRA (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

kijamet

SNAŽNO NEVREME ZA SAMO 10 MINUTA NAPRAVILO HAOS! Delovi Niša pretvoreni u jezera DUBINA VODE I POLA METRA (FOTO/VIDEO)

Srbija -

Dugo očekivana kiša konačno je pala oko 16 sati u Nišu, a nije izostao ni grad.

Međutim, koliko god da su stanovnici uživali u rashlađenju, izgleda da ih je sada zadesila druga muka jer je već nakon 10 minuta od padavina napravljen "potop" u tom gradu.

Posle nevremena koje je protutnjalo Nišom pojedine ulice ostale su pod vodom zbog ogromnih padavina. Kružni tok kod Delta planeta pretvoren je u mini jezero.

U Ulici Nikole Pašića palo je drvo.

Kako se vidi na snimcima koji se dele na društvenim mrežama, određene ulice nakon pomenutih pljuskova i kiše sada su potpuno potopljenje, pa vozila koja se kreću tim putevima jedva prolaze, dok ni pešacima nije ništa lakše.

- Pljusnula kiša i potop kod "Delte". Ala su ga napravili svaka im čast - napisala je jedna korisnica Tvitera prilikom objave snimka na kom se vidi ogromna bara na mestu gde bi trebalo da se kreće saobraćaj.

I u drugim delovima i objektima u tom gradu slična je situacija pa je identičan prizor usnimljen i u niškoj Dečijoj klinici gde je voda dostigla čak pola metra.

Pored ulica i klinika, kiša je haos napravila i u jednoj hali, a o čemu takođe svedoče snimci koje su iznenađeni ljudi pravili na licu mesta, a potom podelili na internetu.

- Voda je u hali. Smrad je neverovatan - piše jedan korisnik.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track