Najnovije vesti

MORALI SMO DA POKRIVAMO AUTOMOBILE: Grad veličine oraha 30 minuta tukao okolinu Ivanjice NEBO SE ODJEDNOM OTVORILO (VIDEO)
Foto: Pirntscreen/Youtube/Info LIGA Ivanjica

haos

MORALI SMO DA POKRIVAMO AUTOMOBILE: Grad veličine oraha 30 minuta tukao okolinu Ivanjice NEBO SE ODJEDNOM OTVORILO (VIDEO)

Srbija

Jako nevreme praćeno kišom i gradom zahvatilo je oko 15 sati područje mesne zajednice Katići. Prema rečima očevidaca grad je padao oko pola sata i u jednom momentu bio je veličine oraha.

- Krenuli smo na Mučanj i nismo očekivali da će nas dočekati ovo. Nebo se otvorilo i grad je počeo prvo da pada slabim intezitetom nakon čega smo morali da pokrivamo naše automobile jer je grad dostigao veličinu oraha - rekao je za Info Ligu Dragan Maričić iz Ivanjice.

Jako olujno nevreme praćeno krupnim gradom, podsetimo, tokom popodnevnih sati pogodilo je sela na teritoriji novovaroške opštine.

Veća materijalna šteta pričinjena je na poljoprivrednim usevima, ali i na lokalnoj putnoj infrastrukturi.

- Samo je odjednom krenulo da sipa. Za nekoliko minuta sve u dvorištu je obelelo kao da je pao sneg krajem novembra. Grad je bio veličine jajeta i veoma jakog intenziteta. Još nismo otišli u bašte da vidimo kolika je pričinjena šteta - kažu meštani.

(Kurir.rs/Info liga)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track