FILMSKA PRIČA IZ VRANJA, ŽIVELI U BEDI A ONDA IM SE ŽIVOT PREOKRENUO: Braća Pavlovići dobili novi dom, raduju se kao deca (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

najlepša vest

FILMSKA PRIČA IZ VRANJA, ŽIVELI U BEDI A ONDA IM SE ŽIVOT PREOKRENUO: Braća Pavlovići dobili novi dom, raduju se kao deca (VIDEO)

Srbija -

BEOGRAD/VRANJE - Nenad, Nebojša i Novica Pavlović, trojica braće, živela su u teškim uslovima nadomak Vranja, bedi i nemaštini. Svi imaju cerebralnu paralizu, a zahvaljujući humanim ljudima sad su dobili potpuno nov dom i raduju se kao deca!

Za samo petanest dana mlada humanitarka Tamara Misirlić uspela je da Pavlovićima unese radost u život i stvori novi dom. Misirlićeva je novu kuću Pavlovića posetila nakon završenih radova, a njihovu neizmernu radost podelila je na društvenim mrežama.

- Prošlo je svega 15 dana od prvog susreta sa braćom Pavlović i već sada imaju bezbrižan kutak. Reči su suvišne, ne mogu da opišem ovu sreću... Ovako izgleda kad se Srbija udruži! - napisala je Tamara na društvenim mrežama.

Presrećni i zahvalni svim dobrim ljudima koji su im pomogli, Pavlovići nisu skidali osmehe s lica.

- Prezadoviljni smo i presrećni, sve što smo hteli ispunjeno je - kazala su u glas braća zahvaljujući na pomoći.

Završene radove proslavili su uz bogatu trpezu i muziku u društvu komšija i Tamare, a svi zajedno nasmejani i srećni nazdravili su novom početku.

Pavlovići žive sami nadomak Vranja i svi imaju cerebralnu paralizu. Ceo život proveli su u kolicima, a pored invaliditeta, teško im pada nemaština i to što su nedavno ostali bez roditelja. Roditelji su im preminuli pre godinu dana i od tada situacija postaje još teža.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track