JEZIVA SCENA NA SRPSKOM PUTU! MAJSTOR VOZI AUTOBUS NA 3 TOČKA?! Vozači gledaju i ne mogu da veruju OVAKO SE GINE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

užas

JEZIVA SCENA NA SRPSKOM PUTU! MAJSTOR VOZI AUTOBUS NA 3 TOČKA?! Vozači gledaju i ne mogu da veruju OVAKO SE GINE (VIDEO)

Srbija -

Gotovo nestvarna scena zabeležena je danas na auto-putu Beograd-Niš!

Na društvenim mreža objavljen je snimak autobusa "Niš ekspresa" koji velikom brzinom vozi na tri točka jer se jasno vidi mu prednji levi točak lebdi i uopšte ne dodiruje put.

Deluje kad da točak lebdi.

00:11

NESTVARNA SCENA NA AUTO-PUTU: Autobus jurca ka Nišu na 3 točka

- I posle kad sleti sa auto-puta, kao ovaj prošli, biće vozač bio umoran, a autobus tehnički ispravan. Jadni vozači i putnici, njima ugrožena bezbednost, a prevoznik zaradi novac - napisao je jedan korisnik.

- To je razlog zašto se prevrću. I posle vozači krivi koji moraju da voze te autobuse jer im neki tamo šef tako kaže - nadovezao se drugi korisnik.

Mnogi su pokušali da se našale iako je situacija vrlo ozbiljna.

- Vežite se. Polećemo - glasio je jedan komentar na Instagramu.

- Ma to mu je rezervni točak - napisao je jedan korisnik.

- Ma mi Srbi smo čudni. Kad lebdi voz u Kini, onda je skroz okej, a kad lebdi autobus u Srbiji, onda ne valja. Mi idemo u korak sa svetom - nadovezao se drugi korisnik.

Pre samo nekoliko dana, podsetimo, dogodila se saobraćajna nesreća kod Leskovca kad je autobus, koji je vrećao naše turiste iz Grčke, iznenada izleteo sa ravnog puta u polje nakon čega se prevrnuo na bok. Tom prilikom je poginula vođa puta Nina Nićiforović dok je povređeno 27 putnika. Vozač autobusa je zadržan u pritvoru.

Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja rekao je nakon tragedije da je autobus najbezbednije drumsko prevozno sredstvo u Srbiji, ali da je problem što nemamo tzv. crnu listu da se zna ko je ozbiljan i bezbedan prevoznik, a ko nije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track