HOLIVUDSKA PRIČA U JAGODINI: Grkinja posle 30 godina pronašla Vesnu koju je njena porodica još kao dete ugostila 90-ih (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Grčka uživo

izgubile kontakt ali nisu prestale da je traže do danas

HOLIVUDSKA PRIČA U JAGODINI: Grkinja posle 30 godina pronašla Vesnu koju je njena porodica još kao dete ugostila 90-ih (FOTO)

Srbija -

U periodu od 1993-1995, grčke porodice su ugostile veliki broj dece iz Srbije, stvarajući na taj način posebne veze i odnose

BEOGRAD/JAGODINA - Na Fejsbuku se pojavio apel za pomoć koje su objavile dve Grkinje - Nika i Despina koje su skoro 30 godina tražile devojku koju je Despinina porodica primila kod sebe devedesetih godina - Vesnu.

„Ova stranica je mnogo puta pomogla ljudima na različite načine. Dragi članovi, evo još jedna prilika da učinimo nešto dobro: u periodu od 1993. – 1995. godine, grčke porodice su ugostile veliki broj dece iz Srbije, stvarajući na taj način posebne veze i odnose.

Neki su uspeli da održe kontakt i do danas, a neki su se nažalost izgubili. Naš izazov je pronaći devojčicu koju je ugostila porodica Despine Georgiadou u gradu Skidra, objavila je Fesjbuk stranica Grčka uživo.

Vesna, Jagodina, potraga, Grčka, Grkinja, Despina, Nika
foto: Facebook Printscreen/Grčka uživo

Na fotografiji možemo videti Despinu u sredini, a Vesnu s leve strane, kao i tadašnju Vesninu adresu. Despina je tražila devojčicu putem FB mnogo puta, ali nije imala sreće. Dobri ljudi, hajde da pokušamo zajednički da ih ponovo spojimo.“, napisala je ona u svojoj objavi, koja je po objavljivanju, ubrzo postala viralna.

Apel je urodio plodom i počeo munjevito da se deli i za neverovati je da su Grkinje gotovo za jedan dan došle do Vesne, nekadašnje devojčice iz Srbije koja im je toliko prirasla za srce da i posle 30 godina nisu odustale u nameri da je pronađu i ponovo se povežu.

Kurir.rs/Grčka uživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track