PUN GAS U NAŠ AUTO PA U BANDERU A ONDA U BEG: Leskovčani od jutros prepričavaju kakav je karambol izazvala gospođa za volanom FOTO
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

umalo da zgazi i devojku

PUN GAS U NAŠ AUTO PA U BANDERU A ONDA U BEG: Leskovčani od jutros prepričavaju kakav je karambol izazvala gospođa za volanom FOTO

Srbija -

LESKOVAC - Žena iz Leskovca automobilom je uništila nekoliko vozila u ulici Nikole Skobaljića i umalo pregazila devojku pa pokušavala da pobegne s lica mesta.

U ulici Nikole Skobaljića sinoć oko 21 sat starija žena je vozeći automobil marke reno pod punim gasom i u alkoholisanom stanju uništila nekoliko vozila parkiranih ispred lamela, iskrivila saobraćajne znake, fasade i umalo pregazila devojku koja je u tom trenutku ulazila u automobil ispred frizerskog salona, potvrdili su JuGmedii vlasnici automobila koji su bili očevici ovog događaja.

„Izašla je iz sporedne ulice pa punim gasom udarila u naš automobil, a onda je nastavila pa udarila u banderu. Nije stala pa je nastavila, pokušala da pobegne ali se zakucala u mercedes“, priča nam vlasnica automobila koja je sa suprugom čistila srču ispred svog vozila.

Dodaju da se čula strahovita buka i da su ljudi bili uplašeni.

„Oštećeno je par vozila, dva saobraćajna znaka. Pričinjena je materijalna šteta, a povređenih nema. Žena je dovedena je u prostorije leskovačke Policije“, potvrđeno je JuGmedii u PU Leskovac.

Kurir.rs/Jugmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track