00:13

DA LI BISTE POVERILI DETE NA ČUVANJE MENI ILI PAHOMIJU I KAČAVENDI? Novinar šokirao Boška Obradovića u programu uživo

ŠOK NA KURIR TV

DA LI BISTE POVERILI SVOJE DETE KAČAVENDI I PAHOMIJU ILI MENI? Boško Obradović na trenutak ZANEMEO posle pitanja u programu uživo

Društvo -

Polemika u vezi sa održavanjem Evroprajda u Beogradu i dalje je tema broj jedan u srpskoj javnosti.

Akteri duela na Kurir televiziji ovim povodom bili su novinar Milan Nikolić, inače pripadnik LGBT populacije i predsednik Dveri Boško Obradović.

U jeku rasprave, Nikolić je postavio pitanje Bošku Obradoviću, koje je političaro ostavilo bez teksta, a ticalo se vladika Srpske pravoslavne crkve koji su optuženi za pedofiliju, odnosno homoseksualnost.

- Da li biste vaše dete pre poverili na čuvanje Pahomiju i Kačavendi ili na primer meni, na dva sata - upitao je Nikolić sagovornika u jutarnjem programu Kurir televizije.

Kurir Televizija
foto: Kurir Televizija

U prvom navratu Obradović nije replicirao, da bi potom usledio njegov odgovor:

- Ja opet vidim potrebu da se pripadnici LGBT propagande bave našom decom i episkopima SPC, da određuju koga treba hapsiti, da vređaju naše porodične vrednosti i javni moral.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track