02:47

TO JE ZNAK DA JE U PITANJU PSIHIJATRIJSKI POREMEĆAJ! Stručnjak reagovao na vest o nesrećnoj ženi koja je ostavljena da ISTRULI

KURIR TV

TO JE ZNAK DA JE U PITANJU PSIHIJATRIJSKI POREMEĆAJ! Stručnjak reagovao na vest o nesrećnoj ženi koja je OSTAVLJENA DA ISTRULI

Srbija -

Nakon pisanja Kurira da je napuštena žena iz Majdanpeka kojoj su crvi izlazili iz rana nakon smeštanja u Opštu bolnicu preminula, članovima njene porodice zbog zanemarivanja sa smrtnim ishodom preti do osam godina života.

Starica je ostavljena u hladnoj ostavi da živa truli. Ni nakon reakcije Kurira i nadležnog Centra za socijalni rad porodica se nije oglašavala. Nevenčani suprug sad već pokojne žene se javio pak pod pretnjom tužbe naglašavajući da je on njen stanodavac.

Žena je u januaru pretpela šlog, kada je ostala i nepokretna. Tada je ispitivanjima utvrdjeno da se radi o infarktu mozga sa levostranom slabošću, poremećajem govora i mentalnim smetnjama. Navodi se da je pacijentkinja odbila bolničko lecenje. U takvom stanju ona je da ne bi smetala nevenčanom suprugu i njegovoj deci smeštena u ostavi za zimnicu.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

Vesna Tomić, socijalni psiholog, smatra da tako nešto normalna osoba ne moe da uradi.

- Po meni pretpostavljam da ima neka vrsta patologije od strane preživelih članova porodice. Jer prosto je ne moguće da vi stavite nekog u zimnicu i zanemarite osim ako niste sa ozbiljnim psihijatrijskim poremećajem. Kod nas se više stari ljudi ne poštuju i to je samo početak. To je na mnogo dubljem nivou - rekla je Tomić.

Ostatak možete videti u videu ispod:

02:47

TO JE ZNAK DA JE U PITANJU PSIHIJATRIJSKI POREMEĆAJ! Stručnjak reagovao na vest o nesrećnoj ženi koja je ostavljena da ISTRULI

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

TVOJU MAMU JE UBIO ZLIKOVAC! ŠOK VIDEO ZORANA MARJANOVIĆA: Ovako je ćerki Jani objasnio da je Jelena Marjanović UBIJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track