MIROLJUB PREVARIO SOMA GRDOSIJU OD 2 METRA, UPECAO GA NA FORU ZA ŠARANA! Trljao oči kad je video cifru na vagi, evo koliko ima
Ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

Pasionirani ribolovac kaže da će biti i za zimnicu

MIROLJUB PREVARIO SOMA GRDOSIJU OD 2 METRA, UPECAO GA NA FORU ZA ŠARANA! Trljao oči kad je video cifru na vagi, evo koliko ima

Srbija -

Borba sa ovom nemani trajala je čitavih 90 minuta u mestu Golubinje na Dunavu

NIŠ - Pasionirani ribolovac Miroljub Miljković ponosan je na svoj kapitalni ulov – soma od blizu 44 kilograma i dva metra, to je najveća riba koju je on ulovio tokom svog dugog penziono-ribolovačkog staža.

On dodaje da je puno puta kući donosio velike ribe ali sa ovom kilažom nikada.

Specifično je to što je on soma uhvatio na sistem za šarana i kačamak a sama borba sa ovom „nemani“ trajala je čitavih 90 minuta u mestu Golubinje na Dunavu.

„Ja leto provodim na Bovnu imam tamo prikolicu gde sam smešten i po čitavo leto pecam. Kada dođe jesen i zima, ja na pecanje odlazim na Dunav, jednostavno tako volim i tako sam se organizovao, jer sam u penziji i imam puno vremena“, kaže za Niške vesti strastveni ribolovac.

Miljković ima blizu 70 godina i kaže da voli da odlazi na pecanje, koje je ovog novembra obezbedilo zimnicu.

Na pitanje šta će sada sa tim ulovom on kaže:

„Kako šta ću sa njim, pa zimnicu ću da napravim od njega, šta bi u ova teška vremena“, kaže uz osmeh Miljković.

On dodaje da se ovom ulovu pored njega raduju i komšije sa Ledene stene ali i brojna rodbina koja kaže i malo doda u prepričavanju događaja, „pa se kroz Niš pročulo da sam uhvatio soma od 60 kilograma“.

Kurir.rs/Niške vesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track