AUSTRALIJANKA U SRBIJI OBJAVILA ŠTA JE ŠOKIRALO U NAŠOJ ZEMLJI: Od 5 stvari koje su je frapirale jedna POSEBNO NERVIRA I NAS
Foto: screenshot

šta joj smeta

AUSTRALIJANKA U SRBIJI OBJAVILA ŠTA JE ŠOKIRALO U NAŠOJ ZEMLJI: Od 5 stvari koje su je frapirale jedna POSEBNO NERVIRA I NAS

Srbija -

Kejtlin je Australijanka koja već nekoliko meseci živi u Srbiji u jednom manjem gradu, a nedavno je na svom TikToku profilu objavila video u kome navodi negativne strane života u našoj zemlji.

"Ovo je nekoliko stvari koje me je šokiralo kada sam se preslila iz Melburna u Australiji u jedan mali grad u Srbiji", reči su kojima je ova mlada dama najavila svoj video.Iako

Kejtlin nije navela u kom to gradu živi, ali sudeći po njenim snimcima radi se najverovatnije o Leskovcu ili neposrednoj okolini. Ona je najpre istakla da se svuda može kupiti alkohol, ne samo u supermarketima, već i u malim trafikama na ulici.

Takođe se požalila na činjenicu da se puši u svim restoranima i kafićima i da je smrad ponekad neizdrživ do te mere da ne može da jede.

Kejtlin je primetila da su svuda prisutne kockarnice i kladionice, ali ono što ju je posebno šokiralo jeste to što se Srbi parkiraju doslovce svuda!

Ova Australijanka skrenula je pažnju i na to kako su svuda napušteni psi i mačke, dodavši da je to rastužuje. Na kraju svega ona je spomenula i komunističku arhitekturu, koja je zastupljena širom Srbije i u svakom delu svakog grada.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track