Održan DAN PREDUZETNIŠTVA u Mešcu! KOMPANIJE PREDSTAVILE SVOJ RAD!
Foto: Subotica živi

Održan DAN PREDUZETNIŠTVA u Mešcu! KOMPANIJE PREDSTAVILE SVOJ RAD!

Srbija -

Kako odabrati pravi karijerni put? Mnogi od nas već od malih nogu znaju svoj poziv i čime bi voleli da se bave u životu, dok za neke to ipak nije tako lako. U moru karijernih izbora, brojnih pozicija i zvanja, kako odabrati onaj pravi? Slažemo se nije lako, pogotovo ukoliko ste srednjoškolac i bliži vam se završetak školovanja, a od vas se očekuje da već uveliko znate šta je to što želite da radite. Mnogi učenici će odlučiti da nastave svoje školovanje na nekom fakultetu, dok su neki učenici već spremni za rad. Sada je samo pitanje, gde i kako odabrati?

Kako bi svojim učenicima pomogli da sa lakoćom naprave pravi izbor, Tehnička škola “Ivan Sarić” zajedno sa profesorima svake godine organizuje brojne aktivnosti kao što je “Info dan”, gde učenici imaju priliku da se malo bolje upoznaju sa kompanijama i njihovim načinom poslovanja. U Tehničkoj školi “Ivan Sarić” danas je održan “Dan preduzetništva”, sa ciljem da se učenici informišu o mnogobrojnim kompanijama koje posluju u našem okruženju.

1 / 10 Foto: Subotica živi

Kompanije koje su se predstavile ove godine su Flender DOO, Norma Group, Ametek DOO, Elektroremont DOO, ATB Sever, Continental i Master Inženjering d.o.o.. Dan preduzetništva je osmišljen u vidu razgovora predstavnika lokalnih kompanija sa roditeljima i učenicima osnovnih škola. Kompanije sa kojima škola sarađuje predstavile su svoj rad, svoje zaposlene, način odvijanja učenja kroz rad, kao i brojne benefite za učenike nakon završetka školovanja.

Subotica živi
foto: Subotica živi

Učenici nikada nisu imali bolju priliku da se informišu o kompanijama u kojima žele da grade svoju buduću karijeru i da pitaju sve što ih zanima. Mi im ovim putem želimo svu sreću u odabiru karijernog puta!

Subotica živi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja