U KRUPNOM KADRU NAMEŠTA CRVENI ČIPKANI GRUDNJAK, SRBI JE ZATRPAVAJU SRCIMA Ćerka najbogatijeg srpskog para pravi lom na Instagramu
Foto: Instagram Printscreen

pokazuje gde i kako živi, i kako se provodi

U KRUPNOM KADRU NAMEŠTA CRVENI ČIPKANI GRUDNJAK, SRBI JE ZATRPAVAJU SRCIMA Ćerka najbogatijeg srpskog para pravi lom na Instagramu

Društvo -

MONTE KARLO - Otkad se zadevojčila, lepa Ema, ćerka najbogatijeg srpskog para, ne prestaje da intrigira na društvenim mrežama.

Mlada studentkinja u Londonu aktivna je na Instagramu i neretko na slikama i snimcima pokazuje gde i kako živi, i kako se provodi.

Tako smo imali priliku da vidimo kako izgleda bazen u velelepnom vrtu njihove porodične kuće u Monte Karlu, ali i njena soba, kupatilo, skupa garderoba i stan u Londonu.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Reč je o ćerki Cepterovih - Filipa i Madlene, naslednici kralja šerpi, na kojima su njeni roditelji stekli milione i uvrstili se na listu ne samo najbogatijih Beograđana i Srba, nego i biznismena iz celog sveta.

Gledajući komentare ispod njenih fotografija i videa, čini se da joj najviše pozdrava i zanimljivih opaski stiže iz Srbije ali i ostatka regiona.

Obožavaoci i pratioci hvale njenu lepotu i vitki stas, a ovdašnji muškarci zatrpavaju je komplimentima, srcima i smajlijima.

Nedavno je okačila i snimak u crnoj pripijenoj mini-haljini uz postavljeno pitanje: Šta biste mi rekli, kad biste me sreli?

Među najzanimljivijim komentarima izdvojio se Zlatkov koji je napisao ovako: "Ja bi ti reko aj skuhaj mi nešto posto vidim da stalno neka jela spremaš očito ti ide. Znaš kuhat, slatka si, s**si, jedino mislim da nisi ponizna ni poslušna jer imaš para, ali to bi rešili da si moja. Pusa emice ??"

A jedan Beograđanin ju je na engleskom upitao kako je to biti tako lepa a sama...

Međutim, snimak koji je izazvao najviše pažnje jeste jedan od najnovijih na kojem namešta čipkani crveni grudnjak.

I na to su komentari naših muškaraca samo prštali...

Ema Cepter
foto: Instagram Printscreen
Ema Cepter
foto: Instagram Printscreen

... ali opet je briljirao njen verni pratilac iz regiona - Zlatko.

Ema Cepter
foto: Instagram Printscreen

Ko je Filip Cepter

Milan Janković rođen je 23. novembra 1950. u Velikom Gradištu, i poznatiji je pod imenom Filip Cepter (Philip Zepter). Po završetku gimnazije u Kozarskoj Dubici, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Imao je 29 godina kada je otišao u Beč radi usavršavanja nemačkog jezika, ali je ubrzo doneo odluku da ostane u Austriji. Godine 1986. osnovao je vlastito preduzeće pod imenom Cepter (Zepter - skiptar, žezlo) koja je ubrzo postala sinonim za dobro posuđe. Uspon i širenje delatnosti preduzeća odvijali su se fantastičnom brzinom - od posuđa, medicinskih aparata i aparata za domaćinstvo, kozmetike do luksuznih proizvoda. Cepter je danas prisutan u više od 40 zemalja. Kompanija kojom upravlja Filip Cepter procenjuje se na više stotina miliona dolara.

Nosilac je visokog priznanja Vitez rada, za doprinos industrijskom progresu Italije. Jedno nebesko telo nosi njegovo ime. Patrijarh moskovski i cele Rusije Aleksije II odao mu je lično priznanje i zahvalnost, a papa Jovan Pavle II blagoslovio je proizvode kompanije Cepter. Pored humanitarnih aktivnosti, podrške mladim talentima i razvoju kulture u otadžbini, poznat je i kao veliki prijatelj sporta. Sponzor je najvećih sportskih manifestacija u svetu. Bivši je predsednik Olimpijskog komiteta SCG. Tu funkciju je obavljao u kraćem vremenskom periodu 2005. godine.

Oženjen je Madlenom koja je 1999 god. osnovala prvu privatnu operu Madlenijanum u Zemunu i koja je dobrotvor brojnih kulturnih i humanitarnih akcija. Sa kćerkom Emom žive u Monaku i Beogradu.

Bogata naslednica nedavno je proslavila i rođendan...

a novi ljubimac je štene haskija.

Kao što se i vidi na Instagramu, voli da se slika u svom luksuznom kupatilu...

Kako je Ema ušla u život svojih roditelja

Na osnovu njenih fotografija na Instagramu može se zaključiti da voli putovanja, a da su joj egzotične destinacije omiljene.

Inače, zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice, pisala je Republika prošle godine.

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena svojevremeno odgovorivši kako se osećala kad su usvojili Emu.

Inače, Madlena dugi niz godina živi u Monaku, ali je isto "svoj na svome" i u Parizu, Beču, Milanu... iako joj je u srcu rodni Beograd. Njen suprug, urođenom energijom i velikom poslovnom kreativnošću, izgradio je svojevrsnu imperiju biznisa na svetskom nivou, dok je Madlena ugradila celu sebe u kulturno-umetničko stvaralaštvo u Srbiji.

Bivša profesorka književnosti, odnegovana u porodici u kojoj se cenila umetnost i u kojoj su međusobna ljubav i ljudskost bile osnovne vrline, našla je u Filipu čoveka istih humanih poriva.

- Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo - rekla je jednom prilikom Madlena Cepter za "Story".

... a ovako izgledaju njena soba...

... i porodična vila njenih roditelja u Monaku...

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja