EKSPRESNA PRIJAVA LESKOVAČKE POLICIJE: Go-golcijat blokirao saobraćaj, skidao pantalone, "slikao" prolaznike?!
Foto: Rešetka printscreen

Narod se krstio podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira

EKSPRESNA PRIJAVA LESKOVAČKE POLICIJE: Go-golcijat blokirao saobraćaj, skidao pantalone, "slikao" prolaznike?!

Srbija -

Protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira

BEOGRAD - Leskovačka policija podnela je prijavu protiv muškarca koji je go blokirao saobraćaj u Leskovcu uoči praznika.

Reč je o prekršajnoj prijavi protiv 30-godišnjeg muškarca koji je uoči Velikog petka skidao pantalone, pokazivao prolaznicima svoje genitalije, i tako blokirao saobraćaj u Ulici Južnomoravskih brigada u tom gradu.

Protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira. Kako se saznaje u PU Leskovac, on je bio u vidno alkoholisanom stanju.

Ceo incident odigrao se u četvrtak nešto posle 22 časa, a posmatralo ga je četrdesetak ljudi. Očevici prepričavaju i da je nag skakao na haube automobila koji su prolazili tom ulicom. Blokirao je saobraćaj kod poznate kafane, u blizini Zelene pijace.

„Baš u trenutku kada sam snimio ovaj kratak klip, a morao sam da prekinem i produžim dalje jer je supruga bila sa mnom u automobilu, neki mlađi momci su pokušali da ga isprovociraju i sklone sa ulice, ali nisu uspeli u tome. On i dalje tu stoji“, naveo je čitalac leskovačke Rešetke koji je načinio kratak snimak.

Kurir.rs/Rešetka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track