VRANJANAC POKAZAO NOŽ I PRETIO MEDICINSKOJ SESTRI: OJT podneo optužni predlog posle incidenta u Službi opšte medicine
Foto: Kurir/T.S.

užas

VRANJANAC POKAZAO NOŽ I PRETIO MEDICINSKOJ SESTRI: OJT podneo optužni predlog posle incidenta u Službi opšte medicine

Srbija -

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno je Kuriru da je podnet optužni predlog protiv S.T. iz Vranja zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti u vezi događaja od 24. aprila.

Prema navodima u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva, okrivljeni je ušao u Službu opšte medicinei kad mu je sestra rekla da izađe i da će mu doktorka propisati terapiju vikao da je dr A.N. bahata, povukao jaknu i pokazao nož dužine 30 centimetara vičući " da će joj prerezati grkljan kao kokoški" a zatim izašao. Izgovorene reči su izazvale straha kod oštećene.

"Dana 4. maja 2023. podnet je optužni predlog protiv S.T. iz Vranja zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti u vezi događaja od 24. aprila kada je okrivljeni ušao u Službu opšte medicine,i kad mu je sestra rekla da izađe i da će mu doktorka propisati terapiju vikao da je dr A.N. bahata, povukao jaknu i pokazao nož dužine 30 cm "govoreći da će oštećenoj prerezati grkljan kao na kokošku" a zatim izašao,koje reči su izazvale osećaj straha kod oštećene", stoji u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, koje potpisuje VF glavnog javnog tužioca Milica Petković.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track