KAMPANJA "OSNAŽENA ŽENA - JAČA PORODICA": Država preko PKS obezbeđuje podsticaje za žene koje žele da pokrenu vlastiti posao
Foto: 321 Srbija

Nova radionica u Blacu 11. septembra

KAMPANJA "OSNAŽENA ŽENA - JAČA PORODICA": Država preko PKS obezbeđuje podsticaje za žene koje žele da pokrenu vlastiti posao

Srbija -

Nakon kratke letnje pauze, počinje novi ciklus edukativnih radionica kampanje "Osnažena žena - jača porodica", usmerene ka ženama koje žele da rade na ličnom razvoju, ali i na pokretanju ili jačanju vlastitog biznisa.

U Kulturnom centru Blace biće održana 11.septembra, a zajednički radionicu realizuju Privredna komora Srbije, Udruženje "3,2,1 - Srbija" i Fondacija "Humana srca".

Predstavnici PKS, Humana srca i 3,2,1 Srbija
Predstavnici PKS, Humana srca i 3,2,1 Srbijafoto: 321 Srbija

Ovo je još jedan od vidova podrške ženama koju pružaju Opština Blace i načlnik Ivan Burgić. Vrhunski strucnjaci iz oblasti psihologije damama će predstaviti konkretne metode i ponuditi alate koji će im pomoći da se osnaže kao osobe, osveste vlastiti potencijal i iskoriste mogućnosti koje im se pružaju.

Bitan segment radionice je i obuka iz oblasti preduzetništva. Stručnjaci iz Privredne komore Srbije govoriće o tome kako da se žene ostvare kao preduzetnice i pokrenu vlastiti biznis. To je posao koji ne moraju da urade same. Državne institucije i nevladin sektor u tome im mogu i žele da pomognu.

Ovako je bilo u Vrnjačkoj Banji
Ovako je bilo u Vrnjačkoj Banjifoto: 321 Srbija

To konkretno podrazumeva podsticaje koje, putem Privredne komore, obezbeđuje Republika Srbija za sve žene koje žele pokrenuti vlastiti posao i time postati finansijski nezavisne.

Kampanja je proletos uspešno startovala u Čacku i Vrnjačkoj Banji. Veliki broj žena poneo je najlepša iskustva s radionica, uz pitanje, kada su planirane nove.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track