"BRATE, NISI TREBAO DA VARAŠ" Videli ste uništeni audi, ali ne i ljubomornu Novosađanku! Nju je prevario? (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/Sav_taj_ludi_Balkan

šta je bilo na početku

"BRATE, NISI TREBAO DA VARAŠ" Videli ste uništeni audi, ali ne i ljubomornu Novosađanku! Nju je prevario? (VIDEO)

Srbija -

NOVI SAD - "Pozdrav za palog brata... Nisi trebao da varaš brt ?‍♂️", ovako glasi opis Instagram objave iz Novog Sada o događaju za koji se zainteresovala cela Srbija a čiji je epilog sprejom išaran i uništen crni audi, koji navodno, pripada muškarcu kome šaranje sa strane nije prošlo bez posledica.

Sve se zbilo u Novom Sadu, a po svemu sudeći akteri priče su jedan koji je "šarao, varao" i mlada žiteljka tog grada koja tako nešto nije htela da trpi pa je svetu objavila ko je u suštini njen dečko.

Na crnom audiju, koji po prirodi stvari očigledno pripada navodnom ženskarošu, počastila ga je sa par epiteteta koji opisuju kako ju je izneverio.

A kako je izgledao auto? Dovoljno loše, da ga strefi srčani udar kad je izašao ispred zgrade, plus što su sve komšije videle šta mu piše na kolima...

Prednja guma je ispustila (to je samo ono što se vidi na slici), možda je i probušena, ali tu su "grafiti" na automobilu. Na nekoliko mesta napisano je "k****r.

Komentari žena punili su prostor ispod objave...

- Ako je! J*** ga u u**a. I, gore je trebala da uradi.. Sto mu nije slomila i stakla, steta - glasi komentar podrške na stranici NS uživo.

- Podrška! I svi ovako treba da prođu - dodaje još jedna dama.

- Vidim ovde su uglavnom žene u fazonu "samo sebe ponizila". Živo me zanima zašto je Ona sebe ponizila? Da se razumemo, ne podržavam uništavanje tuđe imovine, ali evo živa nisam zašto je dotična sebe ponizila, pored toga što je On nju ponizio, time što je, verovatno prevario? - navodi jedna ženska osoba.

- Ljupka Stević je u gradu - takođe ženski komenar.

Nekoliko muškaraca stalo je u odbranu vlasnika vozila.

- Kupio čovek audija da vata lake devojke na njega, i sad kad je nasela sad se ljuti, pa ne ide to tako sestro - smatra jedan od komentatora

Kurir.rs/Instagram Sav_taj_ludi_balkan/NS Uživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track