SLIKA IZ NJIVE BEZ LAJKA, ALI KAD SAM SEO U ROLS-ROJS...Poljoprivrednik iz Prijepolja ispričao kako izgleda sastanak preko Fejsa
Foto: RINA, Printscreen/Prva TV

traži ženu

SLIKA IZ NJIVE BEZ LAJKA, ALI KAD SAM SEO U ROLS-ROJS...Poljoprivrednik iz Prijepolja ispričao kako izgleda sastanak preko Fejsa

Srbija -

Njegoš Stojadinović (42) iz Prijepolja je ozbiljan poljoprivrednik, uspešan u svom poslu ali mu, sa druge strane, ne ide baš kada je reč o ljubavi.

- Na Kolovratu sam, to je prigradsko mesto, tri kilometra od Prijepolja, nije selo. Imam plantaže povrća, uzgajam kupus i papriku. Bavim se proizvodnjom i maline, čak proizvedem do 150 tona - rekao je na početku svoje priče u Jutarnjem programu TV Prva.

Njegoš je veoma uspešan u svom poslu, ali ima problem jer godinama već traži srodnu dušu.

- Izgleda da se vreme promenilo, nije kao pre 20 godina. Kad radim ovaj posao i kad me vide na njivi, imaju sasvim drugo mišljenje o meni. Dosta puta, uveče gledam, izbacim dosta slika i ne mogu da verujem da nijedna devojka to neće da lajkuje, ni kupus ni papriku. Gledam šta se dešava. Moj drug ima nekog rols-rojsa, slikam se tu, u tom autu, nije mi se ni pola čela videlo, a 300 lajkova imam - priča Njegoš u neverici i dodaje:

Prijepolje, papirka, Njegoš Stojadinović
foto: RINA

- Devojke više cene gvozđe i auto, nego proizvođača robe. Ne gledaju danas ko si sta si, ove današnje gledaju ko koji auto ima. Kažem da ima sigurno finih. Nisam probirljiv, samo tražim normalnu. Da me razume, da se ne stidi ovog posla koji radim. Nisam ni doktor, ni sudija, ne stidim se tog posla. Svaki dan sam u njivi.

Ispričao je i šta se dešavalo kada je ranije išao na ljubavne sastanke.

- Imao sam preko Fejsbuka par upoznavanja u drugom gradu. Odeš, popiješ piće ali ona neće da dođe u Prijepolje. Uvek sam pokušavao ali čim vidim devojku, izađem, traže mi novac, provod. Usred sezone, kad moram da kopam i radim, ona kaže ajmo na more. Kakvo crno more, moram da radim - rekao je Njegoš.

Njegoš Stojadinović
foto: Printscreen/TV Prva

Ispričao je i da zna da kuva, da mu nije problem ni da spremi, ni da opere, a živi i sa majkom, za koju kaže da radi šta god da treba.

- Svaki dan se radi i zimi ima posla. Uvek nekog posla ima, ko hoće da radi. Ne treba mi toliko vredna, samo nek je normalna, da radi kućne poslove, da stvaramo porodicu. Ne teram je da radi po njivi, nego kućne poslove koje svaka domaćica radi, tu sam i ja da pomognem. Ja sam muško, mogu uvek da stvorim i zaradim - objasnio je on.

1 / 10 Foto: Printscreen/TV Prva

Kaže da i posle ovog gostovanja u emisiji, očekuje različite komentare.

- Sigurno će biti raznih komentara sada i negativnih i pozitivnih. Uglavnom, želim da budem pošten, vredan, da radim i da proizvodim i dalje. Da budem punog obraza i da što više stvaram, a pricaju neki verovatno što se nisam oženio. Uskoro punim 42 godine, nikad nije kasno. Bitno je naći normalnu osobu i imati svoj cilj. Moramo da se borimo - zaključio je on za TV Prva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track