KUĆE S BAZENOM, LAVOVI, TIGROVI, VILE Zavirite u dom NAJBOGATIJEG romskog sela u Srbiji: Kupatila sva u mermeru a tek SPAVAĆE SOBE
Foto: Printscreen/Tik Tok/bozic.uros

od prizora zastaje dah

KUĆE S BAZENOM, LAVOVI, TIGROVI, VILE Zavirite u dom NAJBOGATIJEG romskog sela u Srbiji: Kupatila sva u mermeru a tek SPAVAĆE SOBE

Srbija -

Veliki broj naših gastarbajtera još od sedamdesetih godina prošlog veka živi u inostranstvu. Međutim, ne mogu svi da se pohvale da su žitelji okolnih šabačkih i, kako svi kažu, najbogatijih sela u ovom delu Evrope.

Naime, voditelj Happy televizije Uroš Božić obišao je najbogatije romsko selo u Srbiji, Mačvanski Pričinović.

1 / 5 Foto: Printscreen TikTok/bozic.uros

Ono što ovde ima da se vidi, zaista nema nigde. Toliko bogatstva, kvadrata, toliko svega na jednom mestu. Prizor je da vam zastane dah. Ogromne vile s bazenima, ukrasni lavovi u dvorištima, a tek kad zavirite unutra...

Skoro sve kuće u ovom selu izgledaju kao palate, sa mnogo spavaćih soba, sa skupim ogradama, video nadzorom, sa bazenima, teško je i da se opiše šta sve tu ima.

Familija Marković poseduje jednu od najlepših kuća u tom selu.

Unutar njihovog doma, sav nameštaj je pokriven kako se slučajno ne bi isprljao. Stavili su plavu tkaninu preko njega, da ne pada prašina. Tako se u ovom bogatom selu čuva skupoceni nameštaj, a ono što odmah upada u oči jeste zlato koje se nalazi u gotovo svakom kutku ovog doma.

najbogatije selo, kuće
foto: Printscreen TikTok/bozic.uros
najbogatije selo, kuće
foto: Printscreen TikTok/bozic.uros

Kuhinja je sva u belom, a spavaće sobe su ogromne. Pojedine kuće u selu su zaista vile. Dekorativni lavovi se u dvorištu čuvaju u kesama, kako se ne bi oštetili jer su njima jako bitni. Gotovo sve kuće poseduju bazene i skupocene ograde.

1 / 5 Foto: Printscreen TikTok/bozic.uros

Vlasnik jednog od ovih velelepnih zdanja je na pitanje o obrazovanju rekao: "4 razreda sam bio, nisam više, moj sin isto 4".

Možda nemaju završene škole, ali su divni i vredni ljudi i uvek svakoga lepo ugoste.

U drugom domu je takođe čaršavima prekriven nameštaj. I tu su se mogle videti prostrane spavaće sobe i mnogo zanimljivih detalja: lampe, lavovi tigrovi. Mermer je takođe nezaobilazan u domovima bogatih meštana.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

ŽENI PREPISAO OGROMNO BOGATSTVO Šerif Konjević TOLIKO VOLI suprugu da sve što je stekao OSTAVIO NJOJ: Otkrio čime je to ZASLUŽILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track