STARA PLANINA U BELOM RUHU: Formiran snežni pokrivač na krovu Srbije! Skijaši već trljaju ruke, očekuje se veoma uspešna sezona
Foto: 321 Srbija

stigle prve pahulje

STARA PLANINA U BELOM RUHU: Formiran snežni pokrivač na krovu Srbije! Skijaši već trljaju ruke, očekuje se veoma uspešna sezona

Srbija -

3,2,1-skijanje! Snežne pahulje pokrile su Staru planinu, a skijaši već zadovoljno trljaju ruke jer će po svemu sudeći ove zime uživati u potpunom ugođaju.

Pripreme za skijašku sezonu na najpopularnijoj srpskoj planini uveliko su u toku, a da će ovo biti jedna od najboljih zimskih sezona, u prilog govori i enormno veliki broj rezervacija.

Stara planina je u odnosu na ostale skijaške centre u regionu zadržala stare cene pa je i interesovanje za zimovanje daleko veće u odnosu na druge srpske planine. Hotelski smeštaj za decembar i januar skoro je popunjen, a kako sada stvari stoje i februar i mart uskoro će biti puni.

Krov Srbije - SP Resort hotel Stara planina spremno će dočekati skijaše, a ionako bogata gastronomska ponuda hotela upotpunjujena je restoranom Rosulja.

"Stara planina-stare cene" je ovogodišnji moto ski centra, a gosti koji odmor rezervišu do kraja novembra biće u mogućnosti da ostvare i fenomenalne popuste.

Kurir/Presserbia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track