"ZA DOŽIVOTNO ODUZIMANJE DOZVOLE" Strašan snimak DIVLJAČKE VOŽNJE kod Užica: Šleper pretiče na duploj punoj i to u KRIVINI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram 192_rs

sekunde delile od tragedije

"ZA DOŽIVOTNO ODUZIMANJE DOZVOLE" Strašan snimak DIVLJAČKE VOŽNJE kod Užica: Šleper pretiče na duploj punoj i to u KRIVINI (VIDEO)

Srbija -

Snimak divljačke vožnje šlepera u blizini Užica uznemirio je javnost na mrežama.

Naime, na Instagram stranici "192_rs" objavljen je snimak kamiona koji pretiče kolonu na duploj punoj liniji, pritom u krivini.

preticanje, dupla puna linija, Užice, šleper
foto: Printscreen/Instagram 192_rs

Ovo je izuzetno opasno, kako za samog vozača kamiona, tako i za ostale učesnike u saobraćaju.

Na snimku se vidi da, nakon što je šleper pretekao kolonu, u suprotnom pravcu naišao je drugi kamion, a samo su ih sekunde delile od direktnog sudara, te je nesreća sa potencijalno tragičnim ishodom za dlaku izbegnuta.

Ispod objave ubrzo je usledilo "more" komentara u kojima korisnici oštro osuđuju ovakav vid vožnje.

šleper, kamion, preticanje
foto: Printscreen/Instagram 192_rs

"Za doživotno oduzimanje dozvole" stoji u opisu videa, a ispod objave za samo pola sata nakupilo se skoro 150 komentara.

"Takvih je sve više, imala sam situaciju skoro niz Rudnik isto šleper na duploj punoj me obišao", navela je jedna korisnica.

"Strašno", "Ovo je za zatvor", "Snimi tablice i pozovi policiju, ovome nije prvi put. Ubiće budala nekoga", "Prijaviš policiji po hitnom postupku, imaš tablice!!!", "Ubica na putu", samo su neki od komentara šokiranih korisnika.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

Bahata vožnja na putu za Zlatibor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track