ZLATIBOR SPREMAN ZA DOČEK NOVE GODINE: Posetioce na Kraljevom trgu čeka Saša Matić
Ilustracija/ Arhivska fotografija, Foto: Kurir/A.M.

ZLATIBOR SPREMAN ZA DOČEK NOVE GODINE: Posetioce na Kraljevom trgu čeka Saša Matić

Srbija -

Novogodišnju noć na Kraljevom trgu na Zlatiboru posetioci će provesti sa jednim od najpopularnijih muzičkih izvođača Saše Matića. U noći dočeka tačno u ponoć biće priređen vatromet, kada je i koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića.

Reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri Nove 2024. na Kraljevom trgu obeležava nastup popularne grupe “Magla bend”.

- Novogodišnji program na Zlatiboru počinje 28. decembra u 16 časova na Kraljevom trgu, kada će svi mališani do četvrtog razreda sa teritorije opštine Čajetina dobiti paketiće, a ujedno će uživati u koncertu Leontine i dečijeg hora “Čarolija”. U 21 čas 31. decembra počinje koncert Saše Matića, a tačno u ponoć nastupaju trubači Dejana Jevđića. I naredno veče koncert će početi u 21 sat, a nastupiće Magla bend – rekao je Vladimir Živanović, direktor TO “Zlatibor”.

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremili su veoma bogatu prazničnu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” tokom novogodišnjih dana očekuje odličan provod.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track