STARA PLANINA PRIVLAČI SKIJAŠE IZ CELOG SVETA! Ski opening od 15. do 17. decembra, sve je spremno, cene ostale stare!
Foto: Shutterstock

3,2,1 - Skijanje!

STARA PLANINA PRIVLAČI SKIJAŠE IZ CELOG SVETA! Ski opening od 15. do 17. decembra, sve je spremno, cene ostale stare!

Srbija -

3,2,1 - Skijanje! Stara planina regionalna je zimska hit destinacija, a sve je više skijaša iz svih delova sveta koji svoj zimski odmor provode upravo na krovu Srbije.

U fokusu projekta od nacionalnog značaja "321 Srbija" je upravo Stara planina, a promocija ove destinacije traje kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ski opening na Staroj planini zakazan je za predstojeći vikend, od 15. do 17. decembra, a hotelski kapaciteti, ali i privatni smeštaj su skoro popunjeni.

"Stara planina - stare cene" ovogodišnji je moto SP Resorta, a da je zaista tako, govore u prilog pristupačne cene na ovoj planini.

- Spremno dočekujemo ovu skijašku sezonu, a naši gosti znaju da na Staroj planini mogu da dobiju samo najbolje - kaže prvi čovek JP Stara planina Goran Karadžić:

- Putevi su spremni, skijaška infrastruktura takođe, a i vremenski uslovi nam idu na ruku, tako da će ovo biti jedna od najboljih zimskih sezona do sada.

SP Resort - Hotel Stara planina raspolaže velikim smeštajnim kapacitetima, SPA centrom i brojnim drugim sadržajima, a izhvanredna je i gastronomska ponuda hotela.

Kurir/Presserbia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja