"DA NAM KOMŠINICE VIŠE NE PRIREĐUJU OVAKVE UGOĐAJE" Šok zbog novogodišnje čestitke, Vasićima "PUKAO FILM", PRILOŽILI DOKAZE (FOTO)
Ilustracija, Foto: čitalac Kurira, Shutterstock

"iz stana broj 8"

"DA NAM KOMŠINICE VIŠE NE PRIREĐUJU OVAKVE UGOĐAJE" Šok zbog novogodišnje čestitke, Vasićima "PUKAO FILM", PRILOŽILI DOKAZE (FOTO)

Srbija -

Nova godina samo što nije, praznična atmosfera je u "vazduhu", te se lepe čestitke pojavljuju na svakom "ćošku".

Među onim iskrenim i živopisnim nađe se i pokoja šaljiva. Jedna takva, koju je Kuriru poslao čitalac, osvanula je u jednoj stambenoj zgradi u Srbiji, a autori koji su se na njoj i potpisali su izvesna porodica Vasić.

"Drage komšije, srećna vam Nova godina i nastupajući praznici!!! A komšininicama iz stana broj 8 dodatno želimo da im i kupatilo bude živo i zdravo, te da nam više ne priređuju ovakve prizore i ugođaje", glasi ova čestitka.

čestitka
foto: čitalac Kurira

Na slikama, koje su priložene na čestitki, vidi se plafon koji je prepun vlage jer, po svemu sudeći, njihovim komšinicama iz pomenutog stana broj 8 curi voda.

Porodici Vasić je, očigledno, dozlogrdilo da gledaju svoj plafon natopljen vodom i vlagom, te su novogodišnju idilu i čestitku iskoristili kako bi, u ovom slučaju, komšinicama skrenuli pažnju na taj problem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track