OVAKO JE SRBIN OTIŠAO PO BADNJAK CRVENIM FERARIJEM: Sećate li se našeg Švajcarca? Ljubiša seo u BESNU MAŠINU i krenuo u šumu VIDEO
Foto: čitalac Kurira/Stefan Obradović

svi gledali u čudu

OVAKO JE SRBIN OTIŠAO PO BADNJAK CRVENIM FERARIJEM: Sećate li se našeg Švajcarca? Ljubiša seo u BESNU MAŠINU i krenuo u šumu VIDEO

Srbija -

Pravoslavni vernici širom sveta danas proslavljaju Badnji dan. Gde god ima Srba, lože se badnjaci i obeležava se dan pred najradosniji hrišćanski praznik.

Svi se sećaju Ljubiše Marunovića, Srbina koji živi i radi u Švajcarskoj godinama, a koji je postao prepoznatljiv u komšiluku, pa i u medijima zbog načina na koji ide po badnjak.

ferari, crveni ferari, badnjak, Švajcarska
foto: čitalac Kurira/Stefan Obradović

Naime, pre nekoliko godina, za njega su čuli svi sunarodnici širom planete. I to ne bi bilo ništa čudno da Ljubiša po svoje drvo nije otišao ni manje ni više nego crvenim ferarijem.

Badnjak je zavezao za gornji deo automobila, a društvo u superautomobilu mu je pravila devojčica koja nije mogla da sakrije oduševljenje zbog cele situacije. Ona je nasmejana i srećna mahala kroz prozor.

Pogledajte:

Nekad ferarijem, a sad po badnjak robotom

Nakon izrazito teške godine u kojoj je preživeo sudar iz koga je izašao sa težim povredama, Ljubiša je, kako kaže, želeo da praznike učini lepim porodici i sebi. Naime, novi član porodice Marunović postao je pas - robot, zbog koga su najsrećniji njegova mlađa ćerka i on.

Kako veli Ljubiša, robota je nabavio pred praznike.

- Napravljen je u jednoj inžinjerskoj školi. Cena mu je oko 70.000 dolara. Sve ume, pa i u šumu da pođe, vidite po snimku - kaže on kroz smeh.

robot, badnjak, Srbin, Švajcarska, Ljubiša Marunović
foto: Facebook Printscreen

Budući da se još oporavlja od teških povreda koje je zadobio u sudaru jesenas, ljubimac njegove ćerkice lepo im je došao da donesu badnjak.

Komšije koje su mislile da su videle sve - pomno su gledale kako "Žuća" iznosi badnjak iz kola i unosi ga u kuću. Naravno, na leđima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track