ŠAPČANKA MISLILA DA SU JOJ AUTO POLILI KAFOM, A ONDA JOJ KOMŠINICA OTKRILA ISTINU! "Gde mi živimo? Je l' ovo neki polusvet?"
Ilustracija, Foto: Shutterstock

ŠAPČANKA MISLILA DA SU JOJ AUTO POLILI KAFOM, A ONDA JOJ KOMŠINICA OTKRILA ISTINU! "Gde mi živimo? Je l' ovo neki polusvet?"

Srbija -

Na parkingu ispred zgrade u Šapcu bio je parkiran potpuno čist i suv automobil, a kad je njegova vlasnica izašla iz zgrade, posle nekog vremena, ugledala je neprepoznatljivo vozilo na tom mestu.

- Krećem kući imam šta i da vidim. Okovan ledom, tropom od kafe i ko zna čime sve. Dokle ide ovo, gde mi živimo? Je l' ovo neki polusvet? Slučaj sam prijavila komunalnoj policiji. Lako će se utvrditi, nadam se, jer zgrada ima samo četiri sprata - napisala je ona izrevoltirana, a vest je preneo portal "Šabačke vesti".

Naime, u naselju Tiršov venac u Šapcu ispred zgrade koja ima samo četiri sprata, auto je parkiran čist, a posle nekog vremena vlasnica je zatekla pravu katastrofu. Bio je potpuno prljav, a vlasnica je mislila da joj je neko namerno napakostio i prosuo kafu po automobilu i načino ovu štetu.

Međutim, ubrzo se javio i počinilac dela koji je objasnio situaciju.

- Ja sam bila parkirana pored nje, ali je bilo blato veliko i nekoliko ljudi je pomoglo da se auto isparkira. Nisam imala kod sebe hemijsku i papir tog trenutka da joj ostavim svoj kontakt, a kasnije kad sam se vratila auta nije bilo - objasnila je žena.

Ona je rekla da se to dogodilo jer nije uspela da isparkira auto i da je usled isparkiravanja došlo do prskanja blata na susedni automobil. Javila se ovim putem i ponudila da plati pranje automobila.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

02:17

PAPIRI VIŠE NE VAŽE: Novosadski Parking servis od 15.januara kreće u elektronsku kontrolu naplate parkiranja, OVO TREBA DA ZNATE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track