LOZNIČANI UZ SVOJU SUGRAĐANKU: Za Minu organizuju koncert i turnir u malom fudbalu, evo kako svi mogu da pomognu
Foto: T. Ilić

LOZNIČANI UZ SVOJU SUGRAĐANKU: Za Minu organizuju koncert i turnir u malom fudbalu, evo kako svi mogu da pomognu

Srbija -

Za osamnaestogodišnju Lozničanku Minu Perišić Lozničani su se udružili i pripremili nekoliko humanitarnih akcija.

Najpre će sutra za svoju dugogodišnju članicu prvog folklornog ansambla i solistkinju KUD ‘’Karadžić“ organizovati humanitarni koncert u Vukovom domu kulture.

Ulaznica je 300 dinara, a na dan koncerta pored ulaza će biti postavljena kutija za dobrovoljne novčane priloge posetilaca.

Već u nedelju u UFK ‘’Lagator’’ biće organizovan humanitarni turnir u malom fudbalu, dok će poslednjeg dana januara humanitarno muzičko veče biti organizovano u kafanici ‘’Još po jednu’’, a ulaz je 300 dinara.

Prema rečima njene majke Milojke, Mini je krajem oktobra dijagnostikovana aplastična anemija i potrebna joj je transplantacija matičnim ćelijama koja treba da bude obavljena početkom februara u Beogradu.

Mina je učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Loznici, a njeni sugrađani žele da predstojeći zahvat prođe uspešno i da se ona vrati školskim obavezama, ‘’Karadžiću’’ i životu jedne maturantkinje.

Sav sakupljeni novac biće dat za njeno dalje lečenje, a svi koji žele da pomognu, mogu to učiniti i uplatom na broj tekućeg računa: 200-0000134525886-79 kod Banke Poštanska štedionica.

Kurir.rs/T. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track