GRADONAČELNIK PROKUPLJA SVAKOG ČETVRTKA PRIMA GRAĐANE: Antović dosad razgovarao sa 60 Prokupčana, OVO su najčešći zahtevi
Foto: Kurir/B.R.

GRADONAČELNIK PROKUPLJA SVAKOG ČETVRTKA PRIMA GRAĐANE: Antović dosad razgovarao sa 60 Prokupčana, OVO su najčešći zahtevi

Srbija -

Otkako je, sredinom marta ove godine, uvedena praska da četvrtkom gradonačelnik Prokuplja Miroslav Antović prima građane, do sada je bilo 60 onih koji su iskoristili to pravo.

Kako nam je potvrdio Antović, ljudi dolaze sa svojim predlozima, sugestijama, kao i sa problemima na koje žele da ukažu.

- Najviše imaju zamerke na infrastrukturu, pravno-imovinske odnose. Ukazuju i na funkcionisanje grada, ali se javljaju i zbog zaposlenja - objasnio nam je Antović.

On dodaje da Grad Prokuplje u mnogim domenima nema uticaj, kao na primer u sporovima pred nadležnim sudovima, ali da ono što je u njihovoj nadležnosti, mogu da reše.

- Tako smo reagovali na zahtev građana Gornje Konjuše, oko smeća. I u drugim slučajevima reagujemo, a dinamika zavisi od same problematike- objasnio je on.

Građani Prokuplja imaju mogućnost da se obarte i lično razgovaraju sa gradonačelnikom i to tako što će se obratiti svakog dana od 7 do 15 sati na telefon 027/321-071, ili putem mejla kabinet@prokuplje.org.rs.

U prijavi je potrebno navesti kontakt telefon. Nakon prijavlјivanja, građani će biti obavešteni o terminu prijema.

Bonus video:

10:33

NISMO NI SVESNI ŠTA IMAMO: Selo na jugu Srbije fantastičan primer materijalne kulture iz turskog doba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track