Bus Plus stiže u Suboticu 1. novembra

Bus Plus stiže u Suboticu 1. novembra

Srbija -
Cena autobuske karte uz “SuBus” biće 55 dinara, dok će klasična papirna karta kod vozača do 01. januara koštaće 60, a od 01. januara 80 dinara

SUBOTICA - Javno preduzeće “Suboticatrans” od 15. oktobra počinje sa uvođenjem elektronskog sistema naplate karata, čime će Subotica posle Beograda biti drugi grad u Srbiji koji će karte u gradskom prevozu naplaćivati elektronski.

Kako je najavljeno, već od 1. novembra u Subotici će se gradski saobraćaj naplaćivati elektronski, kupovinom dve vrste “SuBus” kartica koje će se očitavati na uređajima prilikom ulaska i izlaska iz autobusa.

Kako je najavila pomoćnica direktora javnog preduzeća “Suboticatrans” Milena Mamula, cena autobuske karte uz “SuBus” biće 55 dinara, dok će klasična papirna karta kod vozača do 01. januara koštati 60, a od 01. januara 80 dinara.

Sistem “SuBus” za potrebe “Suboticatransa” uvelo je požarevačko preduzeće “Di lodžik”, a do sada je izrađeno oko 9.000 ovakvih kartica koje će biti distribuirane vlasnicima u preduzećima i školama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track