Doček Nove godine u Užicu uz Gocu Tržan

Doček Nove godine u Užicu uz Gocu Tržan

Srbija -
Osim pop pevačice, na gradskom trgu u Užicu nastupiće i trubački orkestar Ivana Jovanovića, a u ponoć će biti tradicionalni vatromet

UŽICE - Za program dočeka Nove godine u Užicu, lokalne vlasti su izdvojile oko dva miliona dinara, saopšteno je iz gradske uprave.Na gradskom trgu u Užicu za Novu godinu pevaće pop pevačica Goca Tržan, nastupiće i trubački orkestar Ivana Jovanovića, a u ponoć će biti tradicionalni vatromet, rekao je član Gradskog veća Miodrag Pejić.

Direktor Turističke organizacije Užice Boban Perišić kaže da se gradska vlast odlučila za nešto bogatiji novogodišnji program nego prethodnih godina, zbog činjenice da najveći broj Užičana ne planira odlazak van grada za Novu godinu."Odlučili smo se da organizujemo doček kakav dolikuje, jer sve ankete pokazuju da građani u većini ne planiraju odlazak u restorane, niti putovanja", kaže Perišić.

Po najavi organizatora 31. decembra na klizalištu na Gradskom trgu održaće se i maskembal kojim će najmlađi Užičani proslaviti dolazak Nove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track