Tuča predsednika opštine Medveđa i odbornika SNS

Sukob

Tuča predsednika opštine Medveđa i odbornika SNS

Srbija -
Slobodan Drašković rekao da ga je naprednjak Radomir Radovanović udario u grudi, a SNS saopštio da je do sukoba došlo jer su naprednjaci ukazali na nezakonito trošenje budžetskih para

MEDVEĐA - U Medveđi su se verbalno i fizički sukobili predsednik opštine Slobodan Drašković i odbornik Srpske napredne stranke (SNS) Radomir Radovanović! Sukob predsednika opštine Draškovića i odbornika naprednjaka Radovanovića dogodio se u holu zgrade u kojoj stanuje predsednik opštine.

Drašković je rekao da se uveče, oko sedam sati, vraćao kući sa ćerkicom, kada se na stepeništu susreo s Radovanovićem, koji ga je u hodu udario u grudi. On smatra da iza svega stoji želja naprednjaka da dođe do promene vlasti.

U saopštenju Opštinskog odbora SNS-a u Medveđi se navodi da je do sukoba došlo jer su naprednjaci na sednici opštine ukazali na nezakonito trošenje budžetskih para. Oni smatraju da predsednik demonstrira silu, jer su protiv njega naprednjaci podneli nekoliko krivičnih prijava. Predsednik opštine i odbornik su incident prijavili policiji i obavili lekarske preglede u Domu zdravlja u Medveđi.

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković, rekao je da policija intenzivno radi na rasvetljavanju tog slučaja. U Medveđi su na vlasti Koalicija za Gornju Jablanicu, Socijalistička partija Srbije i partija Albanaca PDD, sa 22 od 35 odbornika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track