Zoran Stanković obilazi Preševo i Bujanovac

Koordinacioni centar

Zoran Stanković obilazi Preševo i Bujanovac

Srbija -
Planirano je da Zoran Stanković, s predsednicima opština i njihovim zamenicima, razgovara o predstojećem Sajmu investicionih ulaganja, matičnim knjigama i biračkim spiskovima

BEOGRAD - Predsednik Koordinacionog centra za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković obići će u naredna dva dana jug Srbije i razgovarati sa čelnicima preševske i bujanovačke opštine.

Kako se navodi u saopštenju Koordinacionog tela, planirano je da Stanković s predsednicima opština i njihovim zamenicima razgovara o predstojećem Sajmu investicionih ulaganja, matičnim knjigama i biračkim spiskovima.

Stanković će sutra obići i granični prelaz Miratovac-Lojane, a u mesnim zajednicima Miratovac i Cakanovac razgovaraće s građanima. Takođe će obići preduzeće "Gumoplastika" i razgovarati sa stečajnim upravnikom, a nešto kasnije i sa čelnim ljudima "Bivode".

Predviđen je i sastanak s predstavnicima OEBS-a u Bujanovcu.

Drugog dana posete, 14. februara, nakon razgovora s predstavnicima opštine Bujanovac, Stanković će obići Veliki Trnovac i razgovarati sa građanima. Nakon toga, obići će deponiju u Rekovcu i razgovati s meštanima u prostorijama mesne zajednice. Predsednik Koordinacionog tela će se sastati i s predstavnicima preduzeća "Proleće".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track