Pretučen i opljačkan novinar iz Leskovca

Naselje Podvorce

Pretučen i opljačkan novinar iz Leskovca

Srbija -
Grupa mladića me je napala sa leđa, oborili su me na zemlju i počeli da me udaraju i šutiraju, onda su mi oteli torbicu sa dokumentima i mobilnim telefonom i pobegli, rekao novinar JP Radio Leskovac Bratislav Lekić

LESKOVAC - Novinar JP Radio Leskovac Bratislav Lekić, opljačkan je i pretučen rano jutros, kada ga je sat posle ponoći iznenada napala grupa mladića u ulici Nikole Skobaljića, u leskovačkom naselju Podvorce.

"Svake noći šetam zbog zdravstvenih problema. Grupu mladića sam primetio u jednoj bočnoj ulici i čuo kada je neko od njih viknuo "ajde". Odjednom su me napali sa leđa, jedan mi je uhvatio ruke, oborili su me na zemlju i počeli da me udaraju i šutiraju. Onda su mi oteli torbicu sa dokumentima i mobilnim telefonom i pobegli", rekao je Lekić.On objašnjava da je napadnut nedaleko od romskog naselja.

"Ti koji su me napali su huligani i nema nikakave veze što su Romi, jer huligana ima svuda", rekao je Lekić.

U Policijskoj upravi u Leskovcu potvrdili su da je Lekić napadnut i opljačkan.

"Naša patrola je odmah po pozivu izašla na mesto događaja i mogu da kažem da intezivno radimo na rasvetljavanju ovog slučaj i pronalaženju napadača", rekao je portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track