HIT NA JUTJUBU GRADONAČELNIK BEOGRADA: Gde su pare Dragane?

HIT NA JUTJUBU GRADONAČELNIK BEOGRADA: Gde su pare Dragane?

Beograd -
Napravljen kao mini film, video klip predstavlja, u skoro dva minuta, neke od problema srpske prestonice, apostrofirajući posebno na to gde i na šta su otišle pare

BEOGRAD - Internetom, već par dana, kruži video klip u kome se od gradonačelnika Dragana Đilasa traži da odgovori gde je sav novac namenjen za izgradnju gradske infrastrukture.

Napravljen kao mini film, video klip predstavlja, u skoro dva minuta, neke od problema srpske prestonice, apostrofirajući posebno na to gde su otišle pare.

Da li bioskopi moraju samo da budu u tržnim centrima, zbog čega se neke ulice sređuju po dva puta godišnje a neke nijednom, ko će da vraća kredit koji je uzet za izgradnju mosta na Adi, samo su neka od pitanja upućena na dresu prvog čoveka Beograda.

"Beograd nije ni tvoj Dragane, ni Acin, ni Mlađin, ni Čedomirov, ni Ivicin, ni Maricin - Beograd je naš Dragane. On pripada svima koji su prema njemu dobronamerni, kojima nije teško da ujutru ustanu i da ceo dan rade za svoju porodicu svoj grad i svoju zemlju", može se čuti u ovom video klipu.

http://www.youtube.com/watch?v=e9vW7xp3gso

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track