U PAKETU: Ceo odbor DSS prelazi u SNS!

PRIBOJ

U PAKETU: Ceo odbor DSS prelazi u SNS!

Srbija -
Ovaj korak je napravljen zbog ogromnog nezadovoljstva koje odavno tinja zbog nebrige i nezainteresovanosti centrale DSS prema unutrašnjosti, kažu u odboru

PRIBOJ - Predsednik opštinskog odbora DSS u Priboju Dragomir Minić potvrdio je da je pet od ukupno sedam odbornika te partije prešlo u SNS.

Prema njegovim rečima, najverovatnije će to učiniti i preostala dva odbornika.

"Ovaj korak je napravljen zbog ogromnog nezadovoljstva koje odavno tinja zbog nebrige i nezainteresovanosti centrale DSS prema unutrašnjosti", naveo je Minić, koji smatra da promene koje je počeo da sprovodi Aleksandar Vučić treba preslikati i na lokalni nivo, odnosno na opštinu Priboj.

"Čak i poslanike Demokratske stranke Srbije u Skupštini ne interesuju problemi sa kojima se suočavaju u opštinama i gradovima", istakao je Minić navodeći da su oni "ekipa koja gleda samo sopstvene interese".

On je podsetio da je Priboj jedna od sedam opština gde je DSS samostalno izašla na prošlogodišnje majske izbore i ostvarili najbolji rezultat.

Prema rečima potpresednika OO SNS i potpredsednika opstine Priboj Krste Janjuševića, svi oni koji prihvataju program koji je do sada profilisala Srpska napredna stranka u Vladi RS dobrodošli su u njene redove.

"To su pre svega ekonomski oporavak zemlje i borba protiv kriminala i korupcije koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić", naveo je on.

Inače, pribojski opštinski parlament ima ukupno 41 odbornika. Do sada su vlast činila 24 iz redova SNS, SPS, NS i DS, a u opoziciji su bili LDP, SDP ,Grupa gradjana "Najbolje za Priboj" i DSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track