Janjić: Izbačen sam iz DSS bez reči
Foto: Marina Lopičić

Zrenjanin

Janjić: Izbačen sam iz DSS bez reči

Politika -
Član je Koštuničine stranke 14 godina i najmanje što je očekivao jeste da mu se obrazloži gde je grešio

ZRENJANIN - Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je u utorak isključen iz Demokratske stranke Srbije (DSS), rekao je da je "izbačen na način koji nije primeren nijednoj stranci, a posebno ne DSS".

"Izbačen sam na jedan brutalan način, na osnovu spekulacija u štampi i veoma sumnjivih informacija, od veoma sumnjivih ljudi", rekao je Janjić novinarima.Prema njegovim rečima, niko ga iz stranke nije ni obavestio da će se raspravljati o njemu.

"Raspušten je gradski odbor za koji zaista mislim da je dobro radio i jedan je od boljih u Vojvodini, i po rezultatima i po organizaciji, ali i po broju članova", dodao je Janjić. Kako je rekao, član je DS S-a 14 godina i najmanje što je očekivao jeste da mu se obrazloži gde je grešio.

"Protiv ove odluke (stranke) neću da se borim, jer, ako je odnos stranke prema meni takav, ne želim više sa tim ljudima ni da razgovaram", izjavio je Janjić.

Izvršni odbor DS S-a saopštio je juče da je nezadovoljan radom Janjića na širenju stranačke organizacije i sprovođenju politike stranke, ali i zbog toga što je svojim ponašanjem u vršenju funkcije zamenika gradonačelnika naneo štetu ugledu partija. Pored Janjića, iz DS S-a je isključen i šef izbornog štaba te stranke u Zrenjaninu Perica Kiridžić, a raspušten je zrenjaninski odbor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track