KIKINDA: Primopredaja dužnosti u predsedničkom kabinetu!
Foto: Saša Urošev

DS predao vlast SNS

KIKINDA: Primopredaja dužnosti u predsedničkom kabinetu!

Srbija -
Bivši predsednik Savo Dobranić (DS) je Pavlu Markovu (SNS) i novoj opštinskoj administraciji, požželeo uspeha u radu, i rekao da to što su politički protivnici, ne znači da treba da budu neprijatelji

KIKINDA- Primopredaja u korektnoj atmosferi!

Novoizabrani predsednik opštine Kikinda Pavle Markov (SNS) i njegov prethodnik Savo Dobranić (DS) obavili su u utorak primopredaju dužnosti.

Markov je potvrdio da će nova opštinska administracija nastaviti ranije započete projekte koji su, po njihovoj oceni, kvalitetni i u interesu svih građana opštine Kikinda:

-Preuzeli smo odgovornost da nastavimo tamo gde ste vi stali. Naravno, na nama je obaveza više, a to je da poboljšamo celokupan rad i otklonimo probleme koji nisu bili mogući da se reše u prošlosti. Spremni smo da pružimo jedan nov kvalitet I energiju. Smatram da je to Kikindi sada više nego neophodno, ocenio je Markov.

Tokom primopredaje, koja je protekla u korektnoj atmosferi, Markov i Dobranić su se složili da se Kikinda nalazi u teškoj situaciji:

-Jasno je da nam neće biti lako, ali ćemo uz maksimalan rad i napor, učiniti sve da se Kikinda vrati na neke stare pozicije, da nađemo put koji će nas u budućnosti odvesti do lepšeg žživota, kazao je Markov.

Bivši predsednik Savo Dobranić je Pavlu Markovu i novoizabranoj opštinskoj administraciji, poželeo uspeha u radu, i rekao da to što su politički protivnici, ne znači da treba da budu neprijatelji:

-Ne treba da budemo suprotstavljeni, nego da zajednički pomognemo kikindskoj opštini. Demokratska stanka još uvek ima odlučujuću ulogu u Vladi Vojvodine. U tom pogledu sam spreman da pomognem, naveo je Dobranić.Demokrate preletele kod Palme

Odbornička grupa demokrata se u lokalnom parlamentu polako ali sigurno osipa. Dvoje odbornika pristupilo je Jedinstvenoj Srbiji- članici nove vladajuće koalicije koju predvode naprednjaci.

U političklim krugovima pominje se da je još jedan odbornik DS spreman da promeni odbornički dres, i umesto žutog, obuče crveni i prikloni se SPS- u.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track