SAMO U TRAVELLANDU: PRAZNICI U DUBAIJU VEĆ OD 499€
Foto: Promo

SAMO U TRAVELLANDU: PRAZNICI U DUBAIJU VEĆ OD 499€

Zabava -

Dubai je tokom prošle godine posetilo gotovo 15 miliona turista. Taj podatak uopšte nije iznenađujući imajući u vidu šta sve ovaj grad ima da ponudi. Iako se na turističkim mapama nalazi tek od nedavno, ovaj čaroban grad je ,,must visit'' destinacija mnogih.

foto: Promo

Bistro plavo more, plaže sa belim peskom i pogled na gradske horizonte je nešto što se ne viđa baš svakoga dana. Idealan termin za posetu Dubaiju je početkom godine pre svega zbog prijatnije klime. Srednje januarske temperature vazduha od oko 25 stepeni celzijusa su idealne za obilazak grada.

foto: Promo

Dubai je grad kontrasta i u njemu se prepliću moderno i tradicionalno te je idealan za one koji žele da se upoznaju sa arapskom kulturom.

Ako imate želju da uskoro posetite Dubai obratite pažnju na ponudu turističke agencije ,,Travelland” preko koje Dubai, izmeđuostalog, možete posetiti za novogodišnje i Božićne praznike.

foto: Promo

Širok spektar hotela koje ,,Travelland” ima u svojoj ponudi daje vam idealnu priliku da odaberete smeštaj koji vašem senzibilitetu najviše odgovara. Iz ponude se izdvajaju Citymax Bur Dubai hotel sa 3 zvezdice i Auris Inn Muhanna i Marina Byblos sa po četiri. Ipak, ako želite nešto ekskluzivniju uslugu i ambijent sa 5 zvezdica, možete rezervisati Dukes Dubai ili Sheraton Jumeira Beach - dva hotele smeštena na samoj plaži sa prelepim pogledom na božanstveno plavu pučinu Persijskog zaliva.

foto: Promo

Sigurni polasci za Dubai su organizovani u dva termina: novogodišnji 30.12. i Božićni 04.01. po ceni već od 499€. Takođe, aktuelni su i individualni polasci za Dubai u decembru i januaru sa 4/5/7 ili 9 noćenja po ceni već od 349€ po osobi.

foto: Promo

Svi zainteresovani za posetu Dubaiju mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track