Najnovije vesti

BIOGRAFIJA BEZ IJEDNOG SKANDALA: Turskom glumcu serija "Rat ruža" donela veliku popularnost u četrdesetoj godini!
Foto: Promo/Instagram

BIOGRAFIJA BEZ IJEDNOG SKANDALA: Turskom glumcu serija "Rat ruža" donela veliku popularnost u četrdesetoj godini!

Zabava

Nova Тurska hit serija „Rat ruža“ počinje sa emitovanjem 21. juna u 16 časova, a glavnu mušku ulogu u seriji dobio je markantni glumac Bariš Kilič.

 

foto: Promo

Ovaj četdesetogodišnji turski glumac tumači Omera Hekimoglua, uspešnog plastičnog hirurga koji je Gulfemina jedina prava ljubav. Nakon smrti oca, Gulfem otpušta baštovana, koji je primoran da sa ćerkama Gulru i Jondže napusti vilu koja im je bila dom. Gulru, kojoj je Gulfem oduvek bila uzor, tada se zaklinje na osvetu - odlučuje da joj preotme sve što ima.

 

Deo njenog paklenog plana je da zavede i Gulfeminu veliku ljubav, Omera. Iako je želela da ga iskoristi samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u harizmatičnog Omera i tu se situacija počinje da se komplikuje za ovu mladu devojku i njen plan.

 

Kritičari kažu da je Bariš briljirao u ulozi Omera, te ne čudi što mu je serija "Rat ruža" u njegovoj četrdesetoj godini donela veliku popularnost.

 

foto: Promo/Instagram

Bariš je rođen 1978. godine u Malatiji, gradu u istoimenoj turskoj oblasti. U početku se pojavljivao samo u reklamama, da bi tek 2004. godine dobio prvu ulogu na televiziji. Iako je bio popularan, u žižu interesovanja dospeo je nakon uloge Omera u seriji "Rat ruža".

 

foto: Promo/Instagram

Da Bariš osim talenta poseduje i neverovatnu harizmu, dokaz je i njegova popularnost na društvenim mrežama. Veoma je aktivan na Tviteru, gde ga prati više od 125.000 ljudi, dok na Instagramu ima više od 320.000 pratilaca.

 

Na veliku žalost lepšeg pola, Bariš je u srećnom braku sa Ajsegul Ozaj, koja nije javna ličnost. Posebno zanimljivo je da uprkos velikoj popularnosti, Bariš nikada nije bio u centru nekog skandala - vodi prilično miran život i do uspeha je došao isključivo svojim glumačkim talentom.

 

foto: Promo/Instagram
foto: Promo/Instagram

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...