Najnovije vesti

ZDRAVLJE JE NA “NA PRVOM MESTU”: Nova emisija Prve televizije, od danas, svake subote u 14h
Foto: Promo

pristup zdravstvenim problemima na edukativan i zanimljiv način

ZDRAVLJE JE NA “NA PRVOM MESTU”: Nova emisija Prve televizije, od danas, svake subote u 14h

Zabava

“Na prvom mestu” je emisija koja se bavi zdravstvenim temama o kojima se ne priča i koje su do sada gurane “pod tepih”. Ovo je prva emisija o zdravlju na našim prostorima koja će ozbiljne zdravstvene teme približiti običnom čoveku i odgovoriti na pitanja koja svakoga interesuju.

 

Tijana Savić i Drago Jovanović svake subote od 14 sati na Prvoj, kroz praktične savete pokazaće gledaocima da nije teško voditi računa o svom zdravlju. U ovoj emisiji zdravstvenim problemima pristupa se, pre svega, na edukativan ali i zanimljiv način što dokazuje da briga o zdravlju ne mora biti komplikovana, skupa, opterećujuća i da ne iziskuje mnogo vremena.

 

 

Da li je danas teško biti roditelj ili su nam trendovi to nametnuli jedna je od sfera interesovanja ove emisije. “Pomagaćemo roditeljima da bolje razumeju svoju decu i lakše savladavaju prepreke u odrastanju. Takođe, mnoge teme razbijaju brojne zablude po pitanju zdravog načina života, od kojih je najustaljenija u našem narodu da sve ono što je zdravo može da se konzumira u neograničenim količinama”, kaže Tijana o temama o kojima će se govoriti u emisiji.

 

Kuriozitet su nesvakidašnja svedočenja naših gledalaca koji su dobili bitke sa bolešću, kao i onih koji svojim znanjem i umećem pomažu mnogima da prebrode zdravstvene muke. “Posvetili smo pažnju i onima koji rešenje svog problema traže u prirodi i takvim načinima lečenja. Razbijajući ustaljene predrasude, ponudićemo odgovor da li zaista sve životne situacije možemo da prebrodimo sami samo zato što se stidimo da tražimo stručnu pomoć. Bodrićemo i pratiti napore naših gledalaca u nastojanju da pobede sebe, i svake subote trudićemo se da vam makar sat vremena zdravlje bude na prvom mestu”, poručuje Drago.

 

(Promo - tekst / Foto: Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...