Najnovije vesti

OTVOREN UŠĆE COCA-COLA ČAROBNI GRAD: Zimska čarolija do 15. januara
Foto: Promo

OTVOREN UŠĆE COCA-COLA ČAROBNI GRAD: Zimska čarolija do 15. januara

Zabava

Mališani u UŠĆU ove zime imaju jedinstvenu priliku da budu astronauti, astronomi, inženjeri, istraživači i saznaju sve o svetlosti zvezda, blistanju pahuljica – svemu što praznike čini čarobnim.

 

Zimska čarolija je počela, a sinoć je uspešno otvoren još jedan UŠĆE Coca-Cola Čarobni grad! Uz tradicionalni novogodišnji karneval Deda Mrazova i Baba Mrazica i dečji hor Kolibri vinuli smo se u zvezdano zimsko nebo, a pravu prazničnu simfoniju stvorili su orkestar Beogradska sinfonieta uz pratnju dirigenta Aleksandra Sedlara.

 

Svečanost u Ušću priređena je povodom početka „UŠĆE ZVEZDANE AKADEMIJE“, u kojoj će najmlađi moći da nauče zašto Zemlju zovemo „plava planeta“, kako Zemlju vide astronauti iz Međunarodne vasionske stanice, ali i da saznaju nešto više o „našoj zvezdi“ – Suncu.

 

Profesionalni astronomi iz Društva astronoma Srbije (DAS) prošetaće posetioce „UŠĆE ZVEZDANE AKADEMIJE“ kroz ceo Sunčev sistem, upoznati ga sa njegovim stanovnicima, pa nastaviti dalje sa edukovanjem o međuzvezdanom i međugalaktičkom prostoru, a sve sa ciljem da ih nauče kako nastaju zvezde i planete.

 

„NOVOGODIŠNJU ZVEZDANU AKADEMIJU“ mogu da pohađaju sva deca, a prijave su na Facebook stranici UŠĆE Shopping Centera.

 

1 / 22 Foto: Promo

“UŠĆE Coca Cola Čarobni” grad trajaće sve do 15. januara, a program je besplatan za sve učenike.

 

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...