OVAKO IZGLEDA NOVI HUAWEI NOVA 9
Foto: Promo

OVAKO IZGLEDA NOVI HUAWEI NOVA 9

Zabava -

Novi pametni telefon kompanije Huawei je predstavljen danas, a njegov dizajn i funkcije će obradovati sve ljubitelje kvalitetne fotografije, prikaza i zvuka. Huawei nova 9 je pametni telefon sa kamerama vrhunske tehnologije poput RYYB niza filtera u boji (CFA) i XD Fusion Engine, čime je pruženo izvrsno iskustvo u fotografisanju. Ovaj uređaj odlikuju i 120Hz Original-Colour ekran zaobljenih ivica koji brzo reaguje, moćan procesor, izvrsno trajanje baterije i podrška za brzo punjenje sa 66W HUAWEI SuperCharge punjačem. Objedinjene, sve ove napredne funkcije čine ga savršenim pametnim telefonom za moderne potrošače sa užurbanim načinom života.

Huawei nova 9 na prvi pogled opčinjava svojim izgledom. Reč je o tankom uređaju koji odlikuje ultra tanki lagani dizajn u dve različite boje: u uvek upečatljivoj crnoj i zvezdano plavoj, koju posebnom čine suptilne promene nijanse pri različitim vrstama osvetljenja. Na dnevnoj svetlosti uređaj izgleda elegantno, a svetlucave komponente stvaraju bogat raspon boja. U drugačijim svetlosnim postavkama, završni sjaj boje se ogleda u živopisnim i raznobojnim šarama, dok pod svetlima reflektora ceo telefon svetluca. Reč je o uređaju zaobljenih ivica koji je veoma ugodan za držanje i rukovanje. Sa debljinom od samo 7,77 mm i težinom od približno 175 g, Huawei nova 9 je tanak i praktičan.

Huawei
foto: Promo

Na kameru Huawei nova 9 se možete osloniti u bilo koje doba dana i noći. Novi pametni telefon opremljen je sistemom Ultra Vision kamera koji uključuje zadnju RYYB Ultra Vision kameru od 50 MP sa senzorom od 1 / 1,56 inča koji osigurava visoku osetljivost na svetlo za snimanje visokokvalitetnih fotografija; kameru širokog ugla rezolucije 8 MP, kameru sa senzorom dubine polja od 2MP, makro kameru koja fotografiše na 4 cmudaljenosti i prednju kameru od 32 MP sa velikim 1 / 2,8-inčnim senzorom.

Sada možete snimiti fotografije visoke rezolucije u bilo koje vreme, bez obzira na doba dana. Osim toga, Huawei je stvorio i jednistven algoritam Super Night Selfie i Night Portrait Mode koji smanjuju digitalni šum na fotografijama i rekonstruišu pozadinu. Tako ćete dobiti savršenu kameru za noćno fotografisanje. HUAWEI nova 9 pokazuje se jednako dobro pri snimanju video zapisa noću kao i pri snimanju fotografija. Sa funkcijama Extreme Night Shoot i Night Selfie Video, možete snimati u mraku s prednjom i zadnjom kamerom u 4K rezoluciji. Osim toga, zahvaljujući AIS tehnologiji stabilizacije videa na prednjoj i zadnjoj kameri, ne morate brinuti o drhtavim rukama. Huawei nova 9 zadnja kamera takođe podržava snimanje Slow-motion video zapisa i Time-lapse video zapisa, pružajući zabavne i zanimljive opcije za one koji stvaraju svoje video zapise.

Huawei
foto: Promo

Ono što je posebno interesantno jeste da se korisnici Huawei nova 9 mogu lako prebacivati ​​između prednje i zadnje kamere tokom snimanja. Na taj način nastaje jedan video zapis u kome su kombinovani snimci obe kamere, što vam omogućava da prikažete i sebe i svoje okruženje, jednostavno i bez prekidanja u snimanju. Alternativno, možete koristiti video zapis s dvostrukim prikazom kako biste u jednom kadru prikazali prednju i zadnju perspektivu ili zumirani i široki kadar snimljen zadnjom kamerom.

Otkrijte mogućnosti Huawei nova 9 danas

Svoj Huawei nova 9 telefon možete nabaviti već danas. Novi član Huawei porodice pametnih telefona dostupan je u okviru jedinstvene pre-order ponude tokom koje ćete uz kvalitetnu kameru, izuzetne performanse i primamljujući dizajn Huawei nova 9, dobiti još jedan popularan uređaj Huawei ekosistema. Reč je o Huawei FreeBuds 4 slušalicama koje odlikuje kvalitetna reprodukcija zvuka visoke rezolucije, ali i tehnologija adaptivnog aktivnog poništavanja šuma, uz koju ćete ukloniti buku okoline i fokusirati se na omiljenu muziku.

Ovi uređaji mogu biti vaši po ceni od 61 999 RSD. Pre-order ponuda trajaće do 7. novembra. Za više detalja posetite Huawei online prodavnicu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track