POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite danas komične doživljaje čuvenog policijskog inspektora
Foto: Kurir

POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite danas komične doživljaje čuvenog policijskog inspektora

Zabava -

Poznato je da svako prikazivanje popularne domaće serije "Policajac sa Petlovog brda" na malim ekranima izazove veliko interesovanje publike, a danas na Kurir televiziji možete pogledati prvu epizodu ove porodične komedije u terminu za "Serije koje smo voleli", radnim danima od 10 časova.

Policajac sa Petlovog brda, domaća serija
foto: Kurir

Priča se zasniva na doživljajima jednog policijskog inspektora, Boška Simića, koji živi na Petlovom Brdu sa svoje petoro dece iz četiri braka. Spretan je u akcijama, neobičan otac i "majka" svojoj deci, neponovljiv svojim bivšim i budućim ženama. Sve njegove bivše supruge su vrlo uspešne poslovne žene, a njihove karijere ne ostavljaju nimalo vremena za porodični život, dok Boško sa svojom decom živi u kući na Petlovom brdu. Vremenom njegov profesionalni život trpi jer njegov šef ne želi da toleriše stalna zakašnjenja i izostajanje sa posla.

Život sa tako brojnom porodicom kojima je Boško " i otac i majka" pun je neobičnih i komičnih situacija, ali ljubav prema porodici pomaže mu da uvek nađe izlaz iz svega.

Serija od 12 epizoda snimana je 1992. i 1993. godine u režiji Mihaila Vukobratovića, a scenario je pisao Predrag Perišić.

Glavne uloge igraju: Ljubiša Samardžić, Milena Dravić, Svetlana Bojković, Neda Arnerić, Maja Sabljić, Branka Katić, Katarina Radivojević, Zoran Cvijanović, Nikola Kojo i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track